• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.07.2017

15:46

BOBI PUCA SAMO NA ZLATO: Bože zdravlja, nadam se da je došlo vreme!

Košarka

BOBI PUCA SAMO NA ZLATO: Bože zdravlja, nadam se da je došlo vreme!

Podeli vest

Košarkaš Detroita Boban Marjanović kaže da su ciljevi reprezentacije Srbije najviši mogući i da je došlo vreme da posle 16 godina ponovo bude prvak Evrope

Uvek treba postavljati visoke ciljeve, to je naravno prvo mesto. Tek smo na početku priprema, ali bilo kojim poslom da se baviš moraš da stremiš ka najvišim dometima. Glavna ambicija nam je zlatna medalja i moramo da gradimo do nje - rekao je Marjanović Tanjugu na prvom okupljanju reprezentacije na pripremama za EP.

Visoki centar smatra da ekipa Aleksandra Ðorđevića ima ogroman kvalitet i da je najvažnije da igrače zaobiđu povrede.

- Bože zdravlja, nadam se da je došlo vreme za zlato. Imamo kvalitet, tim nam čine igrači iz NBA, Evrolige, dobrih timovima, ozbiljni košarkaši - poručio je Marjanović, dodavši da ne sme da se potceni nijedan protivnik.

- Postoji jaka konkrencija, ona te čini jačim. Lopta je okrugla, svako danas igra košarku i iznenađenja su moguća. Svi protivnici su ozbiljni.

(FOTO) OKUPILI SE SRPSKI KOŠARKAŠI! Đorđević: Da nam se posreći Istanbul!

Kako je naglasio, Marjanović ima jak motiv da sa državnim timom napravi veliki uspeh.

- Svi smo motivisani od prvog okupljanja, posebno što smo imali pauzu koja nije bila košarkaški aktivna, već rad u teretani, trčnje, šutevi na terenu. Pred nama je ozbiljan rad, uželeo sam se košarke i sa nestrpljenjem čekam prvi trening reprezentacije - zaključio je Marjanović.

Evropsko prvenstvo igra se od 31. avgusta do 17. avgusta, a Srbija se nalazi u grupi sa domaćinom Turskom, Rusijom, Letonijom, Belgijom i Velikom Britanijom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija