• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2017

23:09

RASULO U KLIVLENDU! Irving se okrenuo protiv Lebrona, ide u Sparse!?

Košarka

RASULO U KLIVLENDU! Irving se okrenuo protiv Lebrona, ide u Sparse!?

Podeli vest

Plejmejker Klivlend Kavalirsa Kajri Irving zatražio je od rukovodstva ovog kluba da bude trejdovan jer ne želi više da igra sa Lebronom Džejmsom

Američki ESPN prenosi da Irving više ne želi da bude u senci Lebrona Džejmsa, već hoće da bude glavni igrač tima i da se ekipa gradi oko njega.

Irvingov agent Džef Vehler nije potvrdio ali ni demantovao ovu informaciju, rekavši samo da je bilo razgovora sa čelnicima Kavsa.

- Kajri i ja smo se sastali sa upravom Kavalirsa i razgovarali o mnogo različitih scenarija u vezi sa Irvingom i njegovom budućom ulogom u timu. Suština tih razgovora i šta se tokom njih dešavalo ostaje između Kavalirsa i nas - rekao je Vehler za ESPN.

Navodno je prošle nedelje i Lebron Džejms bio nezadovoljan kako se odvijaju stvari u klubu, a bio je i razočaran kada je čuo za Irvingovu želju.

Najobavešteniji NBA novinar Adrijan Vojnarovski napisao je da je tokom sastanka Irvinga sa Kavsima istaknuto da su San Antonio Sparsi najpoželjnija destinacija za plejmejkera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija