• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.07.2017

22:48

(VIDEO) DULE U SVOM ELEMENTU! Vujošević besneo na igrača, pa se obračunao sa sudijom!

Košarka

(VIDEO) DULE U SVOM ELEMENTU! Vujošević besneo na igrača, pa se obračunao sa sudijom!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević tokom duela sa Makedonijom poslao je igrača u svlačionicu, a na meti su bile i sudije

Duško Vujošević je na hlađenje poslao Amara Gegića nezadovoljan gestikulacijom košarkaša Bajerna. 

Početkom treće četvrtine Gegić je nesmotreno napravio faul, a prilikom odlaska na klupu razmenio je nekoliko reči, što se Vujoševiću nije svidelo, pa je mladom košarkašu pokazao put u svlačionicu.

Temperamentni stručnjak je tokom meča imao i žučnu raspravu sa sudijama, nakon čega mu je dodeljena tehnička greška. Vujošević je ponovo završio u terenu kako bi izrazio neslaganje sa odlukama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
luzeri

pre 6 godina

A\'l ce se Bosna usreciti sa njim a i on sa njima.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija