• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

31.07.2017

16:30

RADULJICA PRIZNAJE SAMO TITULU: Osvojićemo zlato i znamo kako ćemo to uraditi!

Košarka

RADULJICA PRIZNAJE SAMO TITULU: Osvojićemo zlato i znamo kako ćemo to uraditi!

Podeli vest

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica veruje da će "orlovi" na Evropskom prvenstvu u Turskoj osvojiti zlatnu medalju, i dodao da ekipa zna kako da ostvari taj uspeh

Srpski košarkaši prvi deo priprema odrađuju na Kopaoniku, a jedan od najiskusnijih igrača u timu osvrnuo se na ono što će "orlove" čekati na šampionatu Starog kontinenta.

Gledamo sebe. Naša priča je da idemo korak po korak. Iako se priča da je nikad lakše prvenstvo, nije tako. Španci su uvek neugodni, a ima još nekoliko reprezentacija koje su u konkurenciji za medalje - rekao je Raduljica.

On je istakao da je cela reprezentacija vila uz vaterpoliste na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, na kojem su "deflini" došli do bronze.

- Pozdravaljam vaterpoliste. Navijali smo se i nervirali sa njima. Niko ništa ne može da im zameri. Bronza sija kao zlato. Mi ćemo do zlata, znamo kako ćemo, iako ga nismo osvojili - poručio je Raduljica.

Centar Srbije je potom prokomentarisao to što će naša zemlja naredne sezone imati više predstavnika u NBA ligi.

Drago mi je što će naredne sezone biti vise Srba u NBA. Verujem da će se pokazati i ovi sto nisu u Americi - istakao je Raduljica i na kraju prokomentarisao to što više nije "Braduljica".

- Promena stajlinga je jer sam hteo da se sakrijem, ali nisam uspeo - zaključio je srpski košarkaš.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija