• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

02.08.2017

10:29

SRBIJA BEZ RADULJICE I NEDOVIĆA! "Orlovi" oslabljeni protiv univerzitetske selekcije

Košarka

SRBIJA BEZ RADULJICE I NEDOVIĆA! "Orlovi" oslabljeni protiv univerzitetske selekcije

Podeli vest

Košarkaši Srbije će posle 13 dana priprema na Kopaoniku u sredu (19.00) u Kraljevu odmeriti snage sa sa univerzitetskom selekcije Srbije, ali selektor Aleksandar Đorđević neće moći da računa na Miroslava Raduljicu i Nemanju Nedovića

Raduljica i Nedović su na poštedi zbog lakših povreda.

- Ništa nije ozbiljno. Raduljica se za dan-dva vraća u normalan trening, Nedović će pauzirati sedam do deset dana - izjavio je za Žurnal Aleksandar Đorđević.

Nedović je na treningu dobio udarac u rame, srećom nema razloga za veću brigu. Raduljica je preventivno otišao na pregled koji je potvrdio da je problem sa kolenom posledica umora i da će vrlo brzo moći da nastavi sa treninzima.

Selektor se raduje kontrolnom  meču u Kraljevu, ali žali što neće moći da vidi na parketu mlađe igrače, jer veliki broj ne želi trenutno da igra za Srbiju.

- Na taj meč gledam kao na trening u celom ovom ciklusu. Mislim da je dobro da ovih dve nedelje pripremema presečemo jednom utakmicom. Mislim da će i igračima to dosta značiti da uđu u neki takmičarski ritam. Nažalost, zacrtani plan u Kraljevu nije sto odsto uspeo, ali bez obzira na to igraćemo ozbiljnu i dobru utakmicu sa B reprezentacijom Srbije. Svim tim momcima koji će igrati obratićemo se, pružiti im ruku i reći veliko hvala - poručio je selektor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

JBG NE PIŠITE OVAKVE NASLOVE. KADA SAM GA PROČITAO NA OVIH +38 SAM SE SMRZAO.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija