• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2017

11:49

NEDOVIĆU RAME U ZAVOJU! Srpski košarkaš mora da miruje tri nedelje

Košarka

NEDOVIĆU RAME U ZAVOJU! Srpski košarkaš mora da miruje tri nedelje

Podeli vest

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović moraće da miruje dve do tri nedelje jer mu je imobilisano rame, izjavio je doktor nacionalnog tima Dragan Radovanović

 


Nedović će posle toga biti podvrgnut magnetnoj rezonanci, kada će biti poznato da li će biti spreman za Evropsko prvenstvo.

- U pitanju je povreda zgloba ramena. Nemanji je preporučeno mirovanje. Nastavićemo da pratimo situaciju i u zavisnosti od simptoma, imobilizacija ramena trajaće od dve do tri nedelje. Posle tog perioda moći ćemo da damo dalje prognoze da li se vraća u trenažni proces ili je potrebno još mirovanja - rekao je Radovanović za Novosti.

Bek Unikahe povredio je zglob ramena na pripremama reprezentacije na Kopaoniku, samo nekoliko dana posle Marka Simonovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija