• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

19.08.2017

14:12

TEOVA POVREDA GLAVOBOLJA ZA SVE! Klipersi poslali fizioterapeuta u Beograd!

Košarka

TEOVA POVREDA GLAVOBOLJA ZA SVE! Klipersi poslali fizioterapeuta u Beograd!

Podeli vest

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić zbog povrede nije sa "orlovima" na turniru u Nemačkoj, već je ostao u Beogradu, gde mu se pridružio fizioterapeut Los Anđeles Klipersa

Teodosić od početka priprema muku muči sa povredom lista, koja mu je zadavala problema i tokom prošle sezone.

Kapiten "orlova" je u društvu Miroslava Nikolića, pomoćnika selektora Aleksandra Đorđevića, ostao na terapijama u Beogradu, a kako piše Blic, u posetu mu je došao i fizioterapeut Klipersa, za koje je Teodosić ovog leta potpisao.

Naš plejmejker radi po specijalnom tretmanu koji je dobio od medicinskog tima novog kluba, a narednih dana bi trebalo da se zna više o težini povrede kapitena srpske reprezentacije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miki delija

pre 6 godina

ma ako nemoze nemoze sta sada nije on bog sada su svi povredjeni nije posteno prema ovima sto vredno rade nemoze i sta neka se leci najbolje je to i ovi drugi uspesno igraju imamo mi tim za zlato i bez njih

miki delija

pre 6 godina

odjednom su sada bas svi povredjeni ja neznam ako ih je selektor pozvao sto ih prvo nije pitao dali mogu da igraju kako to sada odjednom svi povredjeni dosli na pripreme ne razumem to

Dejantm

pre 6 godina

Ma i bolje bez njega, nije on ništa posebno videćete koliko će grejati klupu u NBA.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija