• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.08.2017

22:31

"ORLOVI" PET OD PET! Pred reprezentacijom Srbije pala i Rusija!

Košarka

"ORLOVI" PET OD PET! Pred reprezentacijom Srbije pala i Rusija!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja da melje rivale u pripremama za Evropsko prvenstvo! "Orlovi" su u subotu uveče na turniru u Hamburgu pobedili i Rusiju sa 85:75

 

U prvom kolu turnira Srbija je savladala Poljsku sa 85:78, pa ima maksimalnih svih pet pobeda u pripremnim utakmicama uoči EP.

Ponovo je selektor Aleksandar Đorđević "mešao karte" tokom utakmice, ali su se kao najbolji u srpskom timu izdvojili Milan Mačvan sa 17 i Vladimir Lučić sa 15 poena. Po tri manje ubacili su Dragan Milosavljević i Bogdan Bogdanović, koji je imao i devet asistencija. 

Kod Rusa, koji će na EP biti u grupi sa Srbijom, izdvojili su se Šved sa 17, Fridzon sa 16 i Mozgov sa 14 poena.

Selektor Đorđević ni za ovaj meč nije mogao da računa na povređenog Teodosića, nije igrao ni Gudurić, a malu minutažu je imao Lazić.

Poslednji u Hamburgu Srbija će igrati u nedelju protiv selekcije domaćina, a potom se seli u Grčku gde je očekuje još jedan turnir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija