• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

20.08.2017

12:42

RADULJICA NE MORA NA OPERACIJU, ALI: Bilo bi me sramota da bez dana treninga idem na EP!

Košarka

RADULJICA NE MORA NA OPERACIJU, ALI: Bilo bi me sramota da bez dana treninga idem na EP!

Podeli vest

Srpski košarkaš Miroslav Raduljica ne mora da ide na operaciju zbog povrede kolena, štaviše, mogao bi da bude zdrav za početak Evropskog prvenstva, ali je objasnio da bi ga bila sramota da ide na šampionat bez dana treninga

 

Raduljica je tako silom prilika napustio tabor reprezentacije Srbije i ne krije da mu je ta odluka teško pala.

Nije prijatan osećaj kada znam da sam, ne mogu da kažem bio, već i da sam sada deo generacije koja je mislim postigla nešto lepo u prethodne tri godine, a opet u ovom momentu ne mogu da pomognem - kaže za Novosti Raduljica.

On je dodao da povreda nije tako strašna kao što se u prvom trenutku pričalo.

- Ne znam ko je "potegao" pitanje operacije, jer je to netačno. Neophodno je samo nekoliko nedelja, uslovno rečeno, mirovanja i terapija kako bi se upala sanirala, pa bi negde s početkom Evrobasketa bilo sve u redu. Međutim, ne bih bio pošten prema sebi, saigračima, stručnom štabu, ali i naciji koja polaže velike nade u reprezentaciju, da se pojavim, praktično bez treninga u Istanbulu - ističe Raduljica.

Srpski košarkaš je ubeđen da je doneo ispravnu odluku.

Nije nikada lako doneti takvu odluku da ne igrate, ali ovo je jedina ispravna, što je najvažnije u interesu nacionalnog tima, jer nikada sebe nisam stavljao ispred ekipe, pogotovo ne u reprezentaciji - objasnio je Raduljica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 6 godina

Mnogo mi je zao sto ne mozes da igras.U reprezantaciji si uvek igrao najbolje i bio jedan od glavnih igraca.Ti i teo ste se citali izuzetno dobro,otuda i tvoja najbolja igra u reprezentaciji,uz naravno veliku zelju i lepotu kada se igra za svoju zemlju.Svi oni koji se raduju sto ne igras ,veze nemaju sa igrom zvanom kosarka,jer tvoje uporedjivanje klubova za koje si igrao i igre u njima,dijametralno se razlikuju od igara u reprezentaciji,zbog vise stvari.Ja bih tebe sto od sto puta zvao umesto bobija!Mogu da nabrajam tri dana zasto,ali to ce se videti na ovom prvenstvu, i ko si bio ti za tim i ko je on i sta ce da pruzi.Pa ce za sledece takmicanje drugacje stvari da se gledaju,i da vise nece biti kukanja da nam je jos bobi bio tu bili bi prvaci.Ali otom potom.Tebi sve najbolje pa se boze dravlja vidimo sledece godine.

Srb in

pre 6 godina

Sve razumem i povrede i ovo ono ali kad budete za keš igrali svi ćete biti fit i zdravi.. Da li je moguće u prethodnih 15 dana da su troje četvoro van stroja, pa od čega ste, od papira... Veliki se postaje igrajući za reprezentaciju a ne za tamo neke klubove..

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija