• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.08.2017

19:12

NAJTEŽI MOGUĆI UDARAC ZA "ORLOVE"! Miloš Teodosić propušta Evropsko prvenstvo!

Košarka

NAJTEŽI MOGUĆI UDARAC ZA "ORLOVE"! Miloš Teodosić propušta Evropsko prvenstvo!

Podeli vest

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić propustiće Evropsko prvenstvo zbog povrede

Hronična povreda lista, zbog koje je Teodosić propustio deo priprema i sve dosadašnje trening utakmice našeg najboljeg tima, ne može da bude u potpunosti zalečena do početka takmičenja u Turskoj.

Zbog toga su selektor Aleksandar Đorđević i Miloš Teodosić, posle konsultacija sa medicinskim timom naše reprezentacije i Los Anđeles Klipersa, zajednički doneli ovu tešku odluku.

- Nažalost, povreda koja muči Tea, ne dozvoljava mu da do Evropskog prvenstva bude maksimalno spreman. To je procena našeg medicinskog tima, ali i ljudi iz LA Klipersa. Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača i doneli smo zajedničku odluku da Teodosić preskoči predstojeće takmičenje. On je igrač koji je godinama maksimalno posvećen reprezentaciji i njegova želja da igra je uvek bila velika. Nažalost, u ovoj situaciji, želja nije dovoljna. Ovo je veliki hendikep za tim, ali nastavljamo dalje sa istim ambicijama - rekao je selektor Srbije Aleksandar Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bojan

pre 6 godina

Zelim mu sto brzi oporavak. Svaka mu cast za zalaganje do sada u reprezentaciji. Jednom recju-ljudina-

Car

pre 6 godina

Jelena ili Jelisaveta sve je jedno,moze da bude i Mileva i Ruza i Marica koja se najbolje razume u,isina je da misle zeninom glavom.Teu samo nedostaje Pepe pa da budu jednaki.

Car

pre 6 godina

Repriza Novaka Djokovica,uletela lova,dosla zena i kraj.

amerika

pre 6 godina

eto teo ni ti ne igras, sta si rekao za jokica, da je velika sramota neigranje za srbiju, nesto ti ne verujem da si toliko povredjen da ne mozes da igras, dok si bio u rusiji igrao si, a sada kako ode u ameriku od jedanput si povredjen, ne lazi narod bruko od coveka...\n.\n

aleksandar

pre 6 godina

Ma kakve hronicne povrede i bas sad se javile pred EP,ne verujem,ovo je sve iz politicke kuhinje amera,nedaju pravo na medalju. prosle godine uradili sa Bobijem,Jokicem sada Teo. Ma hajte molim Vas,istinu na videlo,ako sme nek seklektor kaze istinu !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17