• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.08.2017

20:17

SALE BLISTA POSLE NEMACA: Svakog dana smo sve bolji!

Košarka

SALE BLISTA POSLE NEMACA: Svakog dana smo sve bolji!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je turnir u Hamburgu mnogo značio njegovoj ekipi i najavio da će se Nemanja Nedović pridružiti nacionalnom timu na predstojećem turniru u Atini

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je pripremni Superkup u nemačkom Hamburgu, pošto je i u trećoj utakmici ostvarila pobedu.

- Odigrali smo dobar turnir, tri utakmice u tri dana u ritmu koji nas očekuje na Evropskom prvenstvu... Turnir u Hamburgu nam je mnogo značio, jer smo iz dana u dan bolji, sve bolji - rekao je Đorđević.

NAJTEŽI MOGUĆI UDARAC ZA "ORLOVE"! Miloš Teodosić propušta Evropsko prvenstvo!

Srbija je sa 87:56 (27:17, 17:17, 19:6, 24:16) pobedila domaćina turnira Nemačku.

- Utakmica sa Nemačkom je usledila bez puno vremena za oporavak posle sinoćnjeg meča sa Rusima, tako da smo odlučili da odmorimo neke igrače kojima je pauza bila potrebna. Branko Lazić je u meču sa Rusima dobio udarac u rame, pa je i on danas bio na klupi. Igrači koji su juče manje igrali danas su imali dobre role i to je pozitivan pokazatelj - istakao je selektor "orlova.

Reprezentacija Srbije direktno iz Nemačke putuje u Atinu, gde će od 23. do 25. avgusta učestvovati na Akropolis kupu, a rivali izabranicima Aleksandra Djordjevića biće Italija, Gruzija i Grčka.

- U Atini će nam se pridružiti Nemanja Nedović, koji je u međuvremenu obavio preglede u Malagi i njegov oporavak dobro napreduje - rekao je Đorđević. 

KAZNENA EKSPEDICIJA! Srbija pregazila "pancere" kao plitak potok!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 6 godina

O čemu on, mučenik, priča. Pa sada, kada i Teodosić ne ide, nije mi jasno šta uopšte tražimo na prvenstvu ? n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija