• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.08.2017

13:44

TEODOSIĆ RAZOČARAN ŠTO PROPUŠTA EP: Verovao sam da ću moći...

Košarka

TEODOSIĆ RAZOČARAN ŠTO PROPUŠTA EP: Verovao sam da ću moći...

Podeli vest

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić razočaran je što će zbog povrede morati da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo

 

 

Organizator igre "orlova" je u nedelju popodne saznao da, ipak, neće uspeti da zaleči povredu na vreme i da će morati da propusti veliko takmičenje.

Bilo mi je izuzetno teško da presečem i donesem odluku o neigranju na Evropskom prvenstvu posle mnogo leta koje sam proveo u dresu Srbije. Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja kao i uvek, velika. Povreda lista je ipak komplikovanija nego što sam mislio. Verovao sam da ću moći iako su prognoze lekara bile drugačije - priznao je Teodosić.

On je istakao da je čak i fiziotarapeut Los Anđeles Klipersa, njegovog novog kluba, došao u Srbiju da proba da mu pomogne da se oporavi na vreme za EP.

Moram da kažem da je fizioterapeut iz Klipersa došao isključivo i samo da bi mi pomogao da se oporavim što pre i da zaigram na Evropskom. Nažalost i on je nakon snimaka i pregleda, kao i doktor, shvatio da neću moći i da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja. U ovom trenutku je najvažnije da svi zajedno damo podršku momcima koji putuju u Istanbul i da se u javnosti priča i piše samo o njima a ne o nama koji smo povredjeni. Atmosfera je sjajna, kvalitet je uvek tu i nema razloga da im ne damo podršku, koju će oni sigurno opravdati - poručio je Miloš Teodosić.

Reprezentacija Srbije će biti desetkovana na EP, jer zbog povreda neće moći da igraju Miloš Teodosić, Miroslav Raduljica, Nemanja Bjelica i Marko Simonović, dok je ranije od nastupa odustao Nikola Jokić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

SALE, PRESECI VIŠE DA ZNAMO KO IGRA KO NE IGRA. OVO VIŠE NE LIČI NI NA ŠTA. TOLIKO POVREDA TO NIJE NORMALNO.

caplin

pre 6 godina

Cim ga pregleda klupski lekar- povreda.Prosle godine Bobi-posle pregleda klupskog lekara- odustaje.Evo i Antetokoumpo - posle klupskog lekara - odustaje a Bjelicu da i ne pominjem.Slucajno ? Sumnjam.

Car

pre 6 godina

Teo, pa kako su kupili "invalida" valjda su i onda imali nekakvi pregledi,lekari,terapeuti ...? Nema sta Novakov sindrom siri se brzinom tornada i tek ce nasi vrhunski sportisti da "oboljevaju".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija