• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

22.08.2017

17:40

TEODOSIĆ SE NADAO DO POSLEDNJEG TRENUTKA! Milošu još pre 10 dana rekli da ne može na EP!

Košarka

TEODOSIĆ SE NADAO DO POSLEDNJEG TRENUTKA! Milošu još pre 10 dana rekli da ne može na EP!

Podeli vest

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić verovao je sve do preksinoć da će zaigrati na Evropskom prvenstvu, iako mu je doktor reprezentacije Dragan Radovanović pre 10 dana rekao da neće biti spreman do početka takmičenja, saznaje Informer

 

Poslednji pregledi u ponedeljak uveče definitivno su potvrdili da je povreda lista leve noge preozbiljna i da plejmejker ne može da bude od pomoći reprezentaciji.

Tek drugi izostanak

Teodosić je upravo zbog tog problema propustio deo priprema, kao i sve dosadašnje mečeve, ali se nadao da će moći da predvodi Srbiju u Turskoj. Čak je i fizioterapeut Los Anđeles Klipersa, Miloševog novog kluba, poslednjih nekoliko dana proveo sa srpskom reprezentacijom pokušavajući da pomogne Teodosiću.

- Doktoru reprezentacije Radovanoviću još pre desetak dana bilo je jasno da su minimalne šanse da Miloš bude spreman za EP. Savetovao mu je da se odmori, ali se kapiten nadao da ima šanse za oporavak i verovao je da će moći da zaigra na Evrobasketu. Nažalost, doktorove tvrdnje su se na kraju pokazale kao tačne - rekao nam je naš sagovornik. 

Trifunović: Jelisaveta, što si pokvarila Tea?

facebook

Poznati glumac Sergej Trifunović prozvao je koleginicu Jelisavetu Orašanin da je "pokvarila" svog supruga Miloša Teodosića.
- Jelisaveta, zadužila si zdravog plejmejkera. Sad moraš ili da platiš odštetu Košarkaškom savezu Srbije ili ćete kamenovati na aerodromu "Nikola Tesla" - napisao je Trifunović na društvenoj mreži Tviter, ali glumica nije odgovorila.

Srpskom košarkašu će ovo biti drugo takmičenje koje će propustiti otkako je obukao dres Srbije 2007. godine. Teo nije bio uz "orlove" na Evropskom prvenstvu 2013. godine u Sloveniji, takođe zbog povrede lista.

- Nakon konsultacija sa doktorom i selektorom shvatio sam da neću moći da pomognem drugovima, iako je moja želja, kao i uvek, velika. Povreda lista je komplikovanija nego što sam mislio. Verovao sam da ću moći, iako su prognoze lekara bile drugačije. Bilo mi je izuzetno teško da presečem i donesem odluku o neigranju na Evropskom prvenstvu posle mnogo leta koje sam proveo u dresu Srbije - rekao je Teodosić.

Miloš se zahvalio novom klubu LA Klipers, koji je takođe učinio sve da osposobi iskusnog pleja za predstojeće takmičenje.

- Moram da kažem da je fizioterapeut iz Klipersa došao isključivo i samo da bi mi pomogao da se oporavim što pre i da zaigram na EP. Nažalost, i on je nakon snimaka i pregleda, kao i naš doktor, shvatio da neću moći i da će oporavak trajati duže od mojih očekivanja - zaključio je Teodosić.

Petorka u autu

Kapiten Srbije neće biti jedina zvezda koja će propustiti Evrobasket. Zbog povrede će kontinentalni šampionat propustiti Španci Serhio Ljulj i Rudi Fernandez, zatim grčki košarkaš Janis Adetokunbo, italijanski krilni igrač Danilo Galinari, Slovenac Zoran Dragić, zatim bek Francuske Nikolas Batum...

Što se tiče reprezentacije Srbije na EP, osim Teodosića, neće putovati ni Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica i Nikola Jokić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija