• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

29.08.2017

22:03

NEDOVIĆ UTUČEN: Bio je plan da preskočim prve četiri utakmice, mogao sam da pomognem...

Košarka

NEDOVIĆ UTUČEN: Bio je plan da preskočim prve četiri utakmice, mogao sam da pomognem...

Podeli vest

Srbija će putovati u Istanbul na Evropsko prvenstvo bez Nemanje Nedovića i Nikole Kalinića, koji su zbog povreda bili poslednji prekobrojni u timu Aleksandra Đorđevića

Bek Unikahe je kazao da je uradio sve što je bilo do njega kako bi pomogao saigračima u Istanbulu.

- Žao mi je što je tako ispalo, učinio sam sve što je do mene da se oporavim na vreme. Bio je plan da preskočim prve četiri utakmice, mislim da sam mogao mnogo da pomognem ovoj ekipi - rekao je Nedović, prenosi B92.

Nedović je na kraju morao da se pomiri da odlukom selektora Đorđevića.

- Znam kako bih se ja osećao kada bih trenirao mesec i po dana i kada bi neko ko uopšte nije trenirao "uleteo" i uzeo mi mesto. Odluka je dosta realna i razumljiva, treba da se okrenemo ovim momcima, bićemo njihovi najveći navijači. Znamo kroz šta su sve prošli da bi ušli u 12, treba da im pružimo najveću podršku, siguran sam da će nam doneti mnogo radosti - dodao je Nedović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija