• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.08.2017

12:14

(FOTO) HRANI KUČE DA TE UJEDE! Srbija Ajzeu Ostina vratila u život, a on nas sada pljuje!

Košarka

(FOTO) HRANI KUČE DA TE UJEDE! Srbija Ajzeu Ostina vratila u život, a on nas sada pljuje!

Podeli vest

Amerikanac Ajzea Ostin, doskorašnji košarkaš FMP-a, koji je karijeru nastavio u Kini, komentarima na društvenim mrežama izazvao je bes navijača iz Srbije

Amerikanac, koji se košarkaški vratio u život u Srbiji u dresu "pantera" boravak u našoj zemlji nije ostao u lepom sećanju, pa je to podelio sa prijateljima na Tviteru.

Ostinu je pre dve godine dijagnostikovan Marfanov sindrom, kada je imao samo 21 godinu, razmišljao je i o kraju karijere zbog potencijalne opasnosti od srčanog udara, a uz to je slep na desno oko.

Ali, Beograd, Srbija i FMP, dočekali su ga raširenih ruku, odigrao je celu sezonu, ali je na leto rešio da karijeru nastavi u Kini.

Međutim, požalio se na Tviteru kako je njegovo iskustvo u Srbiji bilo sranje, kako je za tri meseca dobio jednu platu, ali se grdno prevario, jer su ga navijači iz Srbije pošteno iskritikovali, bilo je i psovki, uvreda i podsećanja kako se košarkaški ponovo rodio u Srbiji.

- Završio sam sa Evropom! Nikada više. Ostaću u Aziji, novac je sjajan, uvek na vreme, a sezona ne traje ubitačnih 10 meseci. Mislite da je sjajno igrati u inostranstvu. Možda prvih nekoliko nedelja, kada si uzbuđen - napisao je Ostin.

printscreen

Amerikanac je sebe pokopao kada je rekao da je za njega iskustvo u Srbiji bilo sranje. Tako je samo dodatno isprovocirao Srbe, koji su ga zasuli uvredima. Ostin je brzo isbrisao Tvit, ali mu to nije pomoglo, šteta je već bila ogromna. 

Moje iskustvo u Srbiji je bilo sr... Kina je ljubav! - napisao je Ostin.

printscreen

Ostin se požalio kako je dobio jednu platu za tri meseca, dok je  klub, kako kaže, potom pričao o plaćanju nekakvog poreza.

- Znam da je istina, ali kako možeš to da kažeš. Odigrao si prvi profesionalni meč za FMP. Prihvatili su te kada niko nije želeo. Samo sam to želeo da ti kažem, srećno u životu - napisao je izvesni Markus Vilijams.

- Seti se, sve se u životu vraća. Srećan sam što nisi igrao za naš prvi tim i što smo te već zaboravili.  Ajzea, ti si odrastao čovek, otac. Ne zatvaraj vrata za sobom, naročito ona koja su se jedina otvorila kada ti je bilo potrebno. Uzdravlje - neki su od komentara navijača iz Srbije, uglavnom Crvene zvezde.

 

 

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija