• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.08.2017

14:21

SALE PRED LETONIJU: Niko od nas nema čarobni štapić, ali znamo šta tražimo!

Košarka

SALE PRED LETONIJU: Niko od nas nema čarobni štapić, ali znamo šta tražimo!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević očekuje tešku utakmicu na startu Evropskog prvenstva protiv selekcije Letonije

"Orlovi" su u sredu stigli u Istanbul, a prvi meč igraju u petka od 16 časova.

- Čeka nas teška utakmica. Letonija je ozbiljan protivnik, rival u poletu, tim sa sjajnom hemijom. Tri-četiri godine ih vodi isti trener, na prošlom Eurobasketu su bili u istom sastavu kao sada. Fenomenalno kontrolišu loptu, izvanredni su šuteri i atletski dobra ekipa - rekao je Đorđević.

On je naglasio da je grupa D, u kojoj je Srbija, prilično ujednačena i da svako svakog može da pobedi.

Košarka je vrlo jednostavna igra koju interpretiraju majstori, igrači koji imaju određene zadatke i odnos prema igri

Aleksandar Đorđević, selektor "olrova"

- Sigurno je grupa jako teška, stvarno svako svakog može da pobedi. Odavno sam rekao da će na ovom EP da bude mnogo iznenađenja, da će dosta utakmica da se igra na jednu loptu, a tada znate da ne odlučuje samo kvalitet, već i mnogo drugih aspekata - poručio je selektor "orlova".

Đorđević je naglasio da svi treba da budu svesni da nema čarobni štapić, ali da svi znaju šta treba da rade.

- Mi smo u poslednjem periodu za osam dana imali šest utakmica u kojima smo sve spremili. Pred dve poslednje mečeve smo saznali neke stvari o odustajanjima. Prema tome, nemojte da mislite da postoje neki magični štapići u rukama bilo koga, ne samo kod nas u reprezentaciji, nego uopšteno - istakao je Đorđević i na kraju dodao:

- Košarka je vrlo jednostavna igra koju interpretiraju majstori, igrači koji imaju određene zadatke i odnos prema igri. Od toga polazim i na to se uvek vraćam. Prema tome, tu je igra postavljena. Imamo mnogo opcija gde znamo šta i kako tražimo - zaključio je Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija