• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

01.09.2017

07:00

MUTA UBIO HRVATE U POJAM: Hoće da igraju sa Srbijom? Može, pa da ih odmah pošaljemo kući!

Košarka

MUTA UBIO HRVATE U POJAM: Hoće da igraju sa Srbijom? Može, pa da ih odmah pošaljemo kući!

Podeli vest

Pojedini Hrvatski mediji smatraju da je Srbija na Evropsko prvenstvo stigla ca "c timom" i nadaju se da će igrati protiv "orlova" u osmini finala. Miroslav Nikolić ih je brzo spustio na zemlju

Kad smo izgubili od njih? Hoće da odmah ispadnu i da idu kući? Nije mi baš jasno takvo mišljenje, jer ne pamtim kad smo izgubili od Hrvata, a u reprezentaciji sam 15 godina. I mi želimo da nam oni dođu kao protivnik u osmini finala, pa da vidimo... - našalio se Muta u izjavi za Novosti.

Priznaje Nikolić da smo desetkovani , ali da su ciljevi isti.

- Jesmo desetkovani, ali šta je - tu je. Igramo sa trenutno najspremnijim igračima. Borićemo se do kraja, nadam se da ćemo igrati odlično i da se neće videti da smo toliko oslabljeni. Uvek nas je krasilo zajedništvo, i kad smo po imenima imali najbolju ekipu u Evropi i kad nismo. Sada ćemo sigurno biti borbeniji, takav nam je i tim - skroman, ali ne menjamo ciljeve. Idemo na jednu od medalja - poručio je popularni Muta.


HRVATI LIKUJU, NE PLAŠE SE "ORLOVA": Srbija je osakaćena, dolazi na Evrobasket sa "c" timom!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija