• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.09.2017

13:08

MESINA ŽEŠĆE OD SALETA UDARIO PO FIBA: Ponižavaju nas! Šta će sad ti umovi da smisle?

Košarka

MESINA ŽEŠĆE OD SALETA UDARIO PO FIBA: Ponižavaju nas! Šta će sad ti umovi da smisle?

Podeli vest

Legendarni italijanski trener Etore Mesina pridružio se brojnim kritikama na račun Svetske košarkaške federacije (FIBA) zbog uvođenja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini 2019. godine


Selektor Italije je, kao i ranije selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević, istakao je da je tužno što igrači iz NBA lige i Evrolige neće moći da igraju za državni tim od jeseni u kvalifikacijama.

- Svi treneri i košarkaši misle isto, ali oni ništa ne odlučuju. Mogu da koristim oštrije reči i kažem da je situacija ponižavajuća za nacionalne Saveze jer će morati da kažu igračima koji izbore plasman na SP :"Hvala, ali sada će da igraju bolji od vas - rekao je Mesina u Tel Avivu posle pobede Italije nad Litvanijom, a prenosi Eurohups.

On je ironično upitao za sledeći korak koji će "briljantni umovi da smisle", misleći na ljude iz FIBA.

Želim da vidim pobednika u tom takmičenju -  rekao je Mesina i dao zanimljiv odgovor na pitanje da li možda mogao da bude suspendovan na prvenstvu Evrope zbog toga.

- Ići ću u crkvu i pomoliti se da ne budem kažnjen - poručio je pomoćni trener NBA ligaša San Antonija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vb

pre 6 godina

Pa neka se organizuju treneri i igraci i lepo predloze da se izvlaci lutrija umesto kvalifikacija...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija