• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

04.09.2017

19:07

(VIDEO) POLICIJA JEDVA ODBRANILA BOGDANA! Navijačice zbog Bogdanovića dobile batine!

Košarka

(VIDEO) POLICIJA JEDVA ODBRANILA BOGDANA! Navijačice zbog Bogdanovića dobile batine!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović veoma je popularan u Istanbulu što i ne čudi s obzirom na to šta je sve uradio za Fenerbahče, sa kojim je prošle sezone osvojio i Evroligu

Oko sat i po vremena pred početak utakmice protiv Turske naši igrači su stigli u "Fenerbahče arenu", a autobus koji je vozio naše košarkaše čekali su fanovi Bogdana Bogdanovića.

Sve devojke se se na sve načine dovijale da "prevare" kordon policije i bar dotaknu Bogdanovića. Jedna je imala više sreće i čak je uspela da i razmeni koju reč sa Bodanom.

Na kraju ih je policija odvukla, a prema rečima našeg izveštača iz Istanbula, njih dve se nisu dobro provele jer su dobile batine od organa reda.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 6 godina

a od koga ga je to jedva odbranila od devojcice 15 godina sto je samo zelela da se slika sa njime uzas

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija