• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

05.09.2017

18:58

BOGDAN SE IZNERVIRAO! Evo zašto je srpski as bio ljut posle pobede nad Britancima!

Košarka

BOGDAN SE IZNERVIRAO! Evo zašto je srpski as bio ljut posle pobede nad Britancima!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović je predvodio Srbiju do nove pobede, ovog puta nad Velikom Britanijom (82:68) u četvrtom kolu D gupe


- Pobedi se u zube ne gleda, ali uvek možemo bolje. Ja hoću da igram i uvek se lepo osećam na terenu. Promašio sam neke koševe u završnici i  bio sam ljut na sebe zbog toga - kazao je Bogdanović posle nove pobede.

Letonija je pobedila Rusiju i ostavila šansu Srbiji da na kraju grupne faze bude prva.

- Čuo sam malopre da je Letoncima trebalo  17 poena za prvo mesto, a da nisu uspeli. Iskreno ne bavim se mnogo tim stvarima. Gledamo samo nas i koliko mi možemo. Imamo još jednu utakmicu - Belgiju, to moramo da pobedimo, to nam je za prvo mesto ako Letonija dobije Tursku - poručio je srpski as.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija