• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

07.09.2017

19:28

BOGDAN NE PRAVI PITANJE: Da dođemo do polufinala, a onda nam je svejedno!

Košarka

BOGDAN NE PRAVI PITANJE: Da dođemo do polufinala, a onda nam je svejedno!

Podeli vest

Košarkaš Srbije Bogdan Bogdanović rekao je posle pobede nad Belgijom da je ekipa ušla maksimalno ozbiljno u meč i da je tada napravila ključnu razliku

Srbija je pobedila Belgiju 74:54 u poslednjem kolu grupne faze Evrobasketa.

- Ušli smo ozbiljno u utakmici, znali smo da su oni nezgodni ako se malo opustiš i iz nekog ranijeg iskustva bolje smo ušli i napravili razliku i odvojili se - rekao je Bogdanović.

Igrač Sakrametno Kingsa istakao je da bi lično voleo da Turci pobede Letoniju jer ima dosta prijatelja tamo, ali opet voleo bi i da Letonija pobedi zbog Bertansa.

- Voleo bi da Turci pobede jer imam dosta prijatelja tamo, ali voleo bih i da Letonija zbog Bertans - rekao je Bogdan, a potom i dodao da nije važno na koga se ide u polufinalu .

- Bitno je da se prođe osmina finala i četvrfinale i da dođeš do borbe za medalju, a ko je u polufinalu je isto... Slovenija je pokazala ozbiljan kvalitete, sve su to dobre ekipe, Litvanija ima veliko iskustvo i očekujem da će igrati sve bolje - zaključio je bek reprezentacije Srbije.

(FOTO) BOBI ZAKUCAO BELGIJU! "Orlovi" odradili posao i čekaju rasplet u grupi! 

SALE ISPUNIO OBEĆANJE: A mislili su da ćemo kalkulisati! Zanima nas samo naredna utakmica!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija