• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2017

10:03

SALE POSLE OSVAJANJA PRVOG MESTA: Ne krijemo da smo favoriti, ali Mađari su za respekt!

Košarka

SALE POSLE OSVAJANJA PRVOG MESTA: Ne krijemo da smo favoriti, ali Mađari su za respekt!

Podeli vest

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je da je njegov tim svestan da je veliki favorit u duelu sa Mađarskom u osmini finala Evropskog prvenstva

Reprezentacija Srbije je posle četiri pobede i jednog poraza zauzela prvo mesto na tabeli grupe D i tako izborila duel sa Mađarskom.

"Orlove" je do prvog mesta "pogurala" Letonija, pobedivši Tursku 89:79 u poslednjem meču grupne faze.

- Mađari su napravili veliki uspeh plasmanom među 16 najboljih reprezentacija Evrope i samim tim što su stigli u osminu finala, zaslužuju respekt. Ipak, svesni smo da smo kao prvoplasirani tim naše grupe favoriti u tom duelu i oni, pre svega, treba da razmišljaju o nama - rekao je Đorđević i dodao:

- Mi ćemo toj utakmici prići i pripremiti je ozbiljno, kao što se pripremamo za svakog protivnika. Treba dobro da iskoristimo dva dana koliko ima do utakmice, da se odmorimo i kroz treninge spremno dočekamo osminu finala - istakao je selektor Srbije.

Duel između Srbije i Mađarske na programu je u nedelju u 14.15 po našem vremenu u dvorani „Sinan Erden” u Istanbulu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija