• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

09.09.2017

15:45

"ORLOVI" NEMAJU PRAVO NA GREŠKU! Bobi: Jedna utakmica sve rešava!

Košarka

"ORLOVI" NEMAJU PRAVO NA GREŠKU! Bobi: Jedna utakmica sve rešava!

Podeli vest

Srpski košarkaš Boban Marjanović veruje da će "orlovi" pobediti Mađarsku i plasirati se u četvrtfinale Evropskog prvenstva

Srbija i Mađarska sastaju se u nedelju od 14.15 u osmini finala Evropskog prvenstva.

- Znam neke igrače iz mađarske reprezentacije, mislim da irgaju dobro na ovom prvenstvu. Gledali smo video, igraju timsku košarku. Prijao nam je ovaj odmor - rekao je Marjanović.

On je dodao da veruje da će Srbija proći u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

- Nadam se da ćemo proći dalje. Sada počinje faza u kojoj jedna utakmica sve rešava. Verujem da smo spremni i da ćemo sve odraditi kako treba - zaključio je Marjanović.

MAĐARI IGRAJU ZA SVOJU DUŠU! Hanga: Protiv Srbije ćemo da uživamo! 

SELEKTORA MAĐARSKE SVI SVOJATAJU: Ako sam drzak kažu da sam Srbin, a kada pobedim onda sam Hrvat!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija