• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

10.09.2017

16:56

SALETOVA PORUKA IGRAČIMA: Da prestanemo da pričamo i da na terenu pokažemo sve što znamo!

Košarka

SALETOVA PORUKA IGRAČIMA: Da prestanemo da pričamo i da na terenu pokažemo sve što znamo!

Podeli vest

Selektor "orlova" Aleksandar Đorđević istakao je da su nejgovi igrači možda i previše fokusirani, kao i da su protiv Mađarke dobro počeli poveli i onda pomislili "lako ćemo"

Analizirajući utakmicu i pobedu protiv Mađara (86:78), selektor Aleksandar Đorđević najpre je pohvalio svoje izabranike, ali i rivala.

- Ponasan sam na moje momke, način na koji treniraju i kako su posvećeni. Pripremili smo se dobro za današnji meč. Imali smo za rivala Mađarsku, a oni su uradili odličan posao. Čestitam njihovom selektoru Stojanu Ivkoviću, kao i svim igračima. Bili su odlični na Evrobasketu - rekao je Đorđević.

Igrači su fokusirani, možda i previše. Možda bi trebalo da uživaju. Mnogi su prvi put ovde, mnogi su u drugačijim ulogama

Aleksandar Đorđević, selektor "orlova"

On je istakao da su ihrači posle vođstva od 16:3 na početku utakmice mislili da je gotovo.

- Počeli smo dobro, pa po starom običaju pomislili da će da bude lako. Nismo dali sve od sebe u tim trenucima. Nisam srećan kako su igrači sa klupe fizički reagovali i šta su doneli na teren, ali bez obzira na to, imali smo kontrolu i završili smo ono po šta smo došli - poručio je selektor i potom se okrenuo protivniku u četvrtfinalu, reprezentaciji Italije.

- Imamo teškog, jakog protivnika, jednog od kandidata za medalju, što sam rekao odavno. Izuzetna šuterska ekipa. Belineli i Datome su najbolji. Samo moramo da se odmorimo, da se naspavamo, da se fokusiramo i da se spremimo za četvrtfinale. Za to smo radili - istakao je Đorđević. 

Na pitanje da li njegov tim posle tri teške, pa tri lake utakmice, ima snage za "veću brzinu", Đorđević je odgovorio uz osmeh: "Nadam se".

- To je potrebno. Igrači su fokusirani, možda i previše. Možda bi trebalo da uživaju. Mnogi su prvi put ovde, mnogi su u drugačijim ulogama. Mislim da imamo to što je potrebno. Samo da to stavimo na teren, da prestanemo sa rečima, intervjuima, pisanjima, obećanjima... Samo da izađemo na teren, iznesemo sve od sebe i to je to - zaključio je selektor Srbije.

(FOTO) MAĐARI DOBRO PREZNOJILI "ORLOVE"! Srbija u četvrtfinalu Evrobasketa, na redu su Italijani! 

MAČVAN ISKREN POSLE MAĐARA: Loš uvod, ali dobra škola za četvrtfinale!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija