• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.09.2017

21:00

(VIDEO) TOMPSON SPREMA HRVATE ZA MEČ! "Kockasti" se zagrevaju uz pesmu ustaškog pevača!

Košarka

(VIDEO) TOMPSON SPREMA HRVATE ZA MEČ! "Kockasti" se zagrevaju uz pesmu ustaškog pevača!

Podeli vest

Košarkaši Hrvatske su se pred meč osmine finala protiv Rusije zagrevali dok se sa razglasa čula pesma Marka Perkovića Tompsona "Pukni puško"

Slučajno ili ne, ali hrvatski košarkaši su se za meč koji odlučuje o prolasku u četvrtfinale zagrevali uz pesme Tompsona, koji je poznat po tome što veliča ustaše i na svojim nastupima slavi klanje Srba u NDH.

Svaka reprezentacija bira uz koju pesmu želi da se zagreva pred utakmicu, a "kockasti" su odlučili da to bude numera čoveka koji veliča zločine. Za razliku od većine pesama ovog izvođača, ova numera nije usmerena protiv Srba, ali svi znaju ko je Tompson i kakvi su njegovi stavovi.

Primera radi, pesma koja se čuje sa razglasa dok se zagreva naša reprezentacija je "Igraj i pobedi".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slobo

pre 6 godina

Pa igrači treba da se zagrijavaju sa pesmama koja bude nacionalna osećanja tako da to Hrvati odlično rade..pesma "igraj i pobedi" ne kažem da nije dobra ali pesma "đurđevdan" svedočila je mnogim uspesima srpskih reprezentativaca, takođe i pesma "Pukni zoro" je opšte prihvaćena u srpskom narodu i ne razumem da u trenucima slavlja, dočeka na balkonu pa eto i za pripreme ne slušaju se takve pesme...

mica

pre 6 godina

Pustimo Hrvate neka se dave u sopstvenim govima. Ne treba im davati prostora i spominjati njihovo ime. Tada ce ih boleti.

Pele

pre 6 godina

Zavidim prosto hrvatskoj reprezentaciji koja je POD NAVODMICIMA RASTURILA SSSR, spasila vas je daljnjih muka i bruka a tompus vas neka ih saceka na aerodrum i neka im otpeva pesmu KALJINKA!.

popovic zoran

pre 6 godina

Rusija-hrvatska 101-78, i srbi i rusi bratski cepaju lijipuy njihovu hehehehehe

Učo

pre 6 godina

Ajde ti prvo završi osnovnu,da naučiš pisati pa ondak ratuj ako hočeš.

Manjo

pre 6 godina

Mogu da mu se pridruze Gospa i Alojzije ali pomoci im nema. Jadni su da jadniji ne mogu da budu. Treba ih ignorisati i okrenuti se nastavku takmicenja,medalja nam se smesi. Oni mogu samo da nastave da nas mrze,po njihovom starom obicaju.

BorisDe

pre 6 godina

A da ne spominjemo azov fasiste udruzene vatikanoide lobotomisane, kako ubijaju i Srbe i Ruse a hvale se da dolaze iz vatikanske tvorevine genocidasa i fasista=Hrvati. Mars doma.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija