• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

10.09.2017

23:05

ŠARIĆA DOTUKLO PITANJE O SRBIJI: Jebiga, nemamo kvalitet! Priča se da možemo nešto, a ne možemo ništa!

Košarka

ŠARIĆA DOTUKLO PITANJE O SRBIJI: Jebiga, nemamo kvalitet! Priča se da možemo nešto, a ne možemo ništa!

Podeli vest

Košarkaš Hrvatske Dario Šarić bio je razočaran posle poraza od ekipe Rusije u osmini finala Evropskog prvenstva

Rusija je razbila Hrvatsku sa 101:78 i plasirala se u četvrtfinale Evrobasketa.

- Nemam komentara. Jebiga, očito nemamo taj kvalitet. Stvorila se neka priča oko nas da mi nešto možemo, a mi ništa ne možemo i to je tako - rekao je Šarić posle utakmice i dodao:

- Očigledno je da se nijedan igrač osim Bojana nije razigrao. Još niko nije uhvatio formu iz prošle sezone. Izgledali smo danas loše. Da nam se bar ovo u grupi dogodilo, ali eto... Opet idemo kući posle osmine finala. Kad god je ta neka plej-of utakmica mi nekako podbacimo i to je to - vidno razočaran je bio Šarić.

A onda je usledilo pitanje koje da je zabolelo - kako je moguće da u prvom poluvremenu za 15 minuta nije imao skok?

- Ne znam šta da kažem na to. Ne znam čemu uopšte to pitanje. Nije uobičajeno, ali dao sam sve od sebe. Nije prvi put da nam se ovo desilo - istakao je košarkaš Filadelfije, kojeg su potom podsetili da je očajno igrao i protiv Srbije u Riju prošle godine, što je dotuklo Šarića.

Neću više da razgovaram - okrenuo se Šarić i otišao u svlačionicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gavrilo

pre 6 godina

Rusi testirali nove rakete Zastava 101 na hrvatima. Tip SVED.

Gavrilo

pre 6 godina

Rusi testirali nove rakete Zastava 101 na hrvatima. Tip SVED.

Srđan

pre 6 godina

Jadni ovi Hrvati s takvim novinarima. Svi su kao hijene.

Dragan

pre 6 godina

Umišljen da je veliki igrač, a u stvari igrač skromnih kvaliteta, ako tome dodaš da je loš kao čovjek dobiješ rezutat da mu fali puno u glavi.

Kari

pre 6 godina

Provociraju Sarica da zbog toga sto je Srbin kao i Bogdanovic, Popovic, trener Petrovic itd. nije dao sve od sebe ni onda protiv Srbije ni juce protiv Rusije. Podmukli ali uobicajeni nacin njihovog pritiska na manjine da se slucajno nekad ne izjasne slobodno i kako zele. Ovog novinara na stub srama, to je jedini lek.

Goran

pre 6 godina

Glupi novinar, provocira bez veze... Pa prvo poluvreme nije bilo toliko tragično, Hrvati su gubili 4 razlike. Problem je što nemaju tim, jedva 3 kvalitetna igrača. Nije problem Šarićeva igra bez skoka u prvom poluvremenu, a on našao njega da proziva...

Milosmm

pre 6 godina

E sada su stvarno ZA DOM SPREMNI! Ajmo doma Hrvati!!!!

dobri

pre 6 godina

Da, tako to uvek biva. Mala deca se igraju, a onda na igralište dodju veliki dečaci, razjure male, ponekome udare čvrgu - samo zato što mogu... Pa posle, kad porastu, mala deca imaju traume dok su živa... a samo su htela da se igraju sa ostalima...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija