• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

11.09.2017

13:50

GUROVIĆ UDARIO HRVATE TAMO GDE IH NAJVIŠE BOLI: Oni nisu košarkaška nacija kao što su Srbi!

Košarka

GUROVIĆ UDARIO HRVATE TAMO GDE IH NAJVIŠE BOLI: Oni nisu košarkaška nacija kao što su Srbi!

Podeli vest

Bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje Milan Gurović istakao je da Hrvatska nije košarkaška nacija i da je to glavni razlog što su bez medalje od 1995. godine

Hrvati su u osmini finala poraženi od reprezentacije Rusije sa 101:78 i tako nastavili niz bez medalje, koji traje već 22 godine, od Atine i čuvenog silaska sa pobedničkog postolja.

- Hrvati su neprijatno iznenađenje, očekivao sam da će pružiti jači otpor reprezentaciji Rusije. Mislio sam da mogu da se nose sa njima, ali početkom treće četvrtine potpuno su se predali iz apsolutno nepoznatog razloga. To se lepo videlo po njihovom ponašanju na terenu i po nivou zalaganja, kao da nisu bili isti igrači - napisao je Gurović u blogu za Sport klub.

ACO PETROVIĆ NEMA OBJAŠNJENJE: Aveti iz prošlosti, il ko zna šta li je...

Vlada opšte mišljenje da Hrvate prati prokletstvo zbog toga famoznog silaska sa postolja kada su reprezentativci tadašnje Jugoslavije popeli na mesto koje pripada pobedniku.

Svi govore o tom silasku sa postolja pre 22 godine, ali naravno da njihovi neuspesi nemaju nikakve veze sa time. To je pitanje mentaliteta - svaka im čast za vaterpolo, rukomet i fudbal, ali u košarci nemaju mentalitet kao što ga ima Srbija. Nisu košarkaška nacija - imaju mnogo dobrih pojedinaca, ali nešto ne funkcioniše kada se skupe i kada treba da igraju zajedno. To je očigledno i to je tako već dugi niz godina, vidi se da ne postoji hemija - istakao je Gurović.

ŠARIĆA DOTUKLO PITANJE O SRBIJI: Jebiga, nemamo kvalitet! Priča se da možemo nešto, a ne možemo ništa! 

BOGDANOVIĆ ISKREN DO SRŽI: Svako leto se palimo, ali mi nemamo ponos, želju, krv...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sima

pre 6 godina

Svesni su oni svojih Srpskih korena, i neće momci da igraju pod zastavom lijepe njihove. Logično zar ne?

Josip

pre 6 godina

A zasto opet spominjete korjene? Jesi siguran da nemas turskih gena prijatelji? nemoj tako bahato a ne mozes biti siguran. kuzis stari?

Metla

pre 6 godina

Josipe ili bolje receno Josife, to je dokazano ti si Srbin rimokatolicke veroispovesti. Od Zagreba severno i zapadno to su pravi, istinski i dobri Hrvati koje ja licno visoko postujem a sve ostalo je na silu preslo. Cak i Srpski zborish e pa to je veika privilegija.

Flavie Felix

pre 6 godina

Vatikanska marioneto tebe muce tvoji srpski geni

Nikola

pre 6 godina

Ko mi u fudbalu, extra pojedinci ali kao tim -sramota.

susjeda

pre 6 godina

Pa vi se, drage Komšije, baš teško nosite s činjenicom da ste poreženi u svim proteklim ratovima. Otud, valjda, tolika jaka želja i motiv da se protivnika na sportskom terenu porazi, a potom, na društvenim mrežama eventualno i ponizi. Da se ne lažemo, zato vi, za razliku od drugih susjeda iz regiona, svoj sportski (tu i tamo) uspijeh doživljavate kao da je pitanje života i smrti! Alo, ljudi, opustite se, pa to je samo sport - ima i drugih sadržaja u životu...

Miškooo

pre 6 godina

Evo ja nisam takav. Baš me briga da li ćete nešto osvojiti ili ne. Potpuno mi je sve jedno. Niti se radujem vašem porazu niti vas mrzim kad pobedite. Ali ipak, odlična je tema da vas zajebavamo

Očaj

pre 6 godina

Tako je...i japanci izgubise od korejaca u odbojki. Svesni srpskih korena ne zele igrati pod zastavom lijepe njihove. Logicno zar ne?

Vasa

pre 6 godina

Jel to onaj sto ima istetoviranog domaceg izdajnika i fasistu Drazu Mihajlovica?

Ko

pre 6 godina

Problem je sto su jedni Srbi, jedni Ustase, a jedni obicni Hrvati i kad krene po tom osnovu nikad nece moci da se sklope na njihovu zalost.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija