• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.09.2017

19:36

RUSIJA U POLUFINALU, ČEKA SRBIJU! Šved dirigovao, Kostov i Fridzon dotukli Grke!

Košarka

RUSIJA U POLUFINALU, ČEKA SRBIJU! Šved dirigovao, Kostov i Fridzon dotukli Grke!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Rusije pobedila je selekciju Grčke sa 74:69 i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, gde će igrati protiv Srbije ili Italije

Grčka je tokom većeg dela utakmice, gotovo tri četvrtine bila u vođstvu, ali se Rrusi nisu predavali ni kada su imali dvocifren zaostatak.

Ruse je na ovoj utakmici, kao i do sada predvodio Aleksej Šved, koji je najzaslužniji za preokret i vođstvo "zbornaje komande".

U finišu utakmice, "heleni" su konstantno bili u zaostatku nekoliko poena, a utakmicu su prelomili Kostov sa tri poena i Fridzon koji je pogodio četiri bacanja.

Najefikasniji u timu Rusije bio je Šved sa 26 poena, Mozgov je dodao 15, dok je Fridzon utakmicu završio sa 11 poena a Kostov sedam.

Kod Grče je najefikasniji bio Nik Kalates sa 25 poena, a Jorgos Printezis je dodao 19.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija