• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

13.09.2017

23:16

ĐORĐEVIĆ SPREMA OSVETU RUSIMA: Ono što nam je u srcu da bacimo na teren!

Košarka

ĐORĐEVIĆ SPREMA OSVETU RUSIMA: Ono što nam je u srcu da bacimo na teren!

Podeli vest

Selektor "orlova" Aleksandar Đorđević naglasio je da su njegovi igrači protiv Italije odigrali najbolju odbranu na turniru do sada i najavio žestoku borbu protiv Rusije

Srbija je u četvrtfinalu pobedila Italiju sa 83:67 i boriće se za medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

- Možda najbolja odbrana na prvenstvu za nas. Za ovo smo radili i odatle smo vadili energiju. Bili smo koncentrisani i svaki put smo bili jako dobri. Imali smo snagu u očima, znali smo da branimo dvojicu najboljih igrača Belinelija i Datomea. Momci su odigrali ekstremno dobru utakmicu u svim poljima. Do danas Italija je bila druga najbolja odbrana turnira, a mi smo to promenili. Treća četvrtina je bila ključna - istakao je Đorđević posle velike pobede.

Rusija nam ne nanela jedini poraz na ovom šampionatu, a staro je pravilo da je veoma teško dva puta savladati istog protivnika ja turniru.

Jako sam ponosan, ali sad nas čeka novi veliki protivnik - Rusija. Sad ono što imamo u srcu moramo da bacimo na teren protiv Rusije. Gledamo kako da vratimo Rusiji za poraz iz grupe. Moramo da vidimo kako da zadržimo Šveda, Mozgova i ostale igrače. Idemo sa verom u pobedu - istakao je naš selektor.

On je potom govorio i o individualnom učinku nekih igrača na utakmici sa Italijom.

Bogdan je fokusiran i kad mu nije išlo. Onda je proradio. Čitao je njihovu igru i pomogao Joviću kad je ovaj ušao u problem sa faulovima. Odlične role centara, imali su jako teške šuteve i pogađali su. To je naš cilj. Kuzmić je bio odličan u odbrani, Marjanović veoma dobar napadački. Mačvan je lepak koji drži tim, pre svega karakterom i odnosom prema ekipi - zaključio je Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija