• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2017

18:30

(VIDEO) MUTA ZALUDEO HRVATE! Nikolić je hit Evrobasketa, on je srpski Ćiro Blažević!

Košarka

(VIDEO) MUTA ZALUDEO HRVATE! Nikolić je hit Evrobasketa, on je srpski Ćiro Blažević!

Podeli vest

Pomoćnik selektora Aleksandra Đorđevića Miroslav Muta Nikolić jedan je od najupečatljivijih likova na Evropskom prvenstvu u Turskoj, smatraju mediji u Hrvatskoj

"NAJVEĆA ZVEZDA EVROBASKETA Luduje oko terena i deli poljupce" je naslov na portalu Index.hr, jednom od najčitanjih sajtova u komšiluku.

U tekstu objavljenom na ovom portalu se navodi da je Muta Nikolić kod nas u košarci ono što je Miroslav Ćiro Blažević u Hrvatskoj u fudbalu.

printscreen

Hrvate posebno oduševljava kako Nikolić raguje kraj terena, motiviše i pruža podršku igračima za vreme utakmice.

Tokom utakmice protiv Italije kada je Bogdan Bogdanović sredinom poslednje četvrtine ubacio trojku kojom je možda i odlučeno pitanje pobednika (70:59), Muta je beku "orlova" poslao niz poljubaca, a taj video je postao hit na društvenim mrežama.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 6 godina

Imam osecaj da je on u timu samo radi atmosfere...tj dezurna luda...a kao strucnjak....e to je vec diskutabilno..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija