• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.09.2017

07:00

PIVOPIJA DRAGIĆ: Sad ću da popijem jedno, a posle EP ću da se UROKAM!

Košarka

PIVOPIJA DRAGIĆ: Sad ću da popijem jedno, a posle EP ću da se UROKAM!

Podeli vest

Kapiten košarkaša Slovenije Goran Dragić istakao je da će pred finale, u kojem se nada Srbiji, popiti pivo, a da će se posle Evrobasketa "urokati"

Slovenija je u polufinalu pobedila Španiju sa 92:72, a Dragić je bio jedan od najboljih sa 15 poena.

- Još nisam svestan šta smo uradili. Veoma sam srećan jer je Španija najbolji tim u prethodnoj deceniji. Ovo mi je bila najduža utakmica u karijeri, na klupi sam se pitao da li će se ikada završiti - istakao je posle meča Dragić.

On je poručio da neće menjati tradiciju, i da će sada popiti jedno pivo.

- Sada ću ponovo da popijem jedno pivo, a posle Evropskog prvenstva ću da se urokam - istakao je kapiten Slovenije, koji je naglasio da navija za Srbiju protiv Rusije.

- Želimo Srbiju u finalu. Iskusnija su ekipa i mislim da mogu da pobede Rusiju. To bi bio pravi derbi - rekao je Draić i dodao da, iako je najavio kraj reprezentativne karijere, da će se predomisliti ukoliko Kokoškov ostane selektor.

- Želim i dalje da se borim sa njim - zaključio je Dragić.

I bivši košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič se nada finalu protiv Srbije.

- Nadam se da će Srbija pobediti Rusiju i da ćemo sa njima igrati u finalu. Dve države sa Balkana i da vidmo ko je bolji. To je moja želja - poručio je Blažič.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

ISPUNIĆEMO VAM ŽELJU ALI ĆETE BITI RAZOČARANI JER ĆE MO DA VAS "ČUKNEMO".

Crnogorac

pre 6 godina

VOLIO BIH DA SRBI POBIJEDE VEČERAS NJIHOVOG BRATA PO ORUŽJU - RUSIJU PA DA IH SLOVENCI RAZVALE U FINALU !

Pravi Crnogorac

pre 6 godina

Nadamo se pobjedi Srbije! Sloveniji svaka čast. Igraju najljepše za oko. Nadamo se da Srbija prolazi Rusiju a onda i zlato da uzme! Svim srcem za SRBIJU!

Dacha

pre 6 godina

E vala pravi si "montenegrin" ! Svaka ti cast!

Ivan

pre 6 godina

pa jel ti krivo što vi veze nemate. Budite srećni što niste igrali sa nama video bi si da je razlika za dve klase. Ti navijaj za vašu šiptarsku braću jer ste isti

mileta

pre 6 godina

LEPO JE STO SE DRAGIC PREKSTIO TRI PUTA SA TRI PRSTA, A TU JE I DONCIC I NIKOLIC I KOKOSKOV.

Srbin

pre 6 godina

Bitno da smo se vas "pravih braca" otarasili za sva vremena... I pokazali ste vase kosarkasko umece, kao i u svakom sportu sto pokazete, tako da cao zdravo...

aleks au333

pre 6 godina

Zasto to . Da bi znali da igrate kosarku i vi bi bili u pola finalu. To je vas problem . I da Srbija uzgubi ipak smo dogurali za b tijm u evropski kup . A vi za prvi tijm ne moze te nista. Smesan si mali.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija