• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2017

11:54

LEBRON NAPUŠTA KLIVLEND! Opet nož u leđa Kavsima, Džejms ide u Lejkerse!

Košarka

LEBRON NAPUŠTA KLIVLEND! Opet nož u leđa Kavsima, Džejms ide u Lejkerse!

Podeli vest

Jedan od najboljih košarkaša današnjice i as Klivlend Kavalirsa napustiće ovu ekipu narednog leta i obući dres Los Anđeles Lejkersa

Ovu informaciju objavio je novinar ESPN-a Piter Veksi, koji tvrdi da Lebron igra poslednju sezonu u Kavsima, i da će od narednog leta igrati za "jezerdžije".

- Mesecima unazad mediji govore o Lebronovom odlasku. Želim da prekinem sve spekulacije i sa punom sigurnošću mogu reći da će Lebron napustiti Klivlend i da će postati novi član Los Anđeles Lejkersa, kojima želi da vrati status velikog tima - napisao je Veksi.

Ova vest je odjeknula u Americi i očekuje se da bude najveći transfer naredne godine, ukoliko se realizuje, naravno. Iako se o ovome već neko vreme šuškalo, sada je to neko prvi put javno rekao.

Sam Lebron je rekao da je nezadovoljan u Klivlendu, kao i da će njegov dom u budućnosti, mada nije precizirao kada, biti Los Anđeles.

Lejkersi već nekoliko sezona ne mogu da se vrate u vrh američke košarke, a dolazak lebrona Džejmsa bi im svakako puno značio.

Lebron je jedom već razočarao navijače Klivlenda, kada je 2010. godine otišao u Majami. Vratio se u Kavse 2014, ali sada sprema još jedan udarac, koji će sigurno još više zaboleti navijače Klivlenda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija