• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

17.09.2017

23:09

(VIDEO/FOTO) BOGDAN PLAKAO POSLE PORAZA: Teško je, borili smo se sa svim problemima!

Košarka

(VIDEO/FOTO) BOGDAN PLAKAO POSLE PORAZA: Teško je, borili smo se sa svim problemima!

Podeli vest

Bogdan Bogdanović je uplakan izašao pred srpske medije nakon poraza od Slovenije u finalu Evropskog prvenstva

- Ponosni smo, hvala navijačima koji su došli da nas bodre. Svaka čast. Slovenci su igrali muški. Čestitam mojim saigračima, borili smo se sa svim problemima. Tako da je i ovo veliki uspeh - jedva je pričao Bogdanović sa predstavnicima srpskih medijia.

- Teško je pričati posle poraza, na težak način smo izgubili - kazao je uplakani Bogdanović.

Informer
Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vitez

pre 6 godina

SRAMNO SUDJENJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\n

Dejan

pre 6 godina

Nema potrebe za suzama, hvala i za srebrnu medalju. Ne slusaj te, i ne citajte komentare velikih \"znalaca kosarke\"....\n\n

Srb in

pre 6 godina

Bracala ti si nas ponos i ponos cele Srbije i srpskog roda,neka te Bog pozivi i da nam budes zdrav pa da u buducnosti jos bude puno medalja , pokazao si kakav si junak i Srbija ti ovo nece zaboraviti...dok drugi koji nisu ni dosli a mogli su treba da se po usima pokriju..Hvala junace!

daki

pre 6 godina

uci Bogdane, nisi ti jos igrac za velika dela! Dragic ti je veceras odrzao cas kosarke!pozdravi kapitena... koji je zalutao u reprezentaciju!!! jedan je kapiten, nezamenjivi Teo!

Maki

pre 6 godina

Bogdane ne nerviraj se, bili ste bolji, namestena je pobeda Slovencima zbog visih interesa. Ti si bio super, svaka cast!

Delija

pre 6 godina

Bravo majstorcino. Razumem tvoje emocije. Izdali su vas drugovi, ostavili na cedilu. U drugim reprezentacijama igrase NBA igraci, a nase pi***tine? Mozda je ruzno tako reci, ali svakome prema zasligama. Razumem da se ne moze, ali odjednom neki problrmi pred pocetak prvenstva, a kao vec ih imaju od ranije. Da su u pitanju te povrede ne bi prosli lekarske preglede. Koga lazu. O Jokicu necu ni da pricam, braca su tu i neka ga vode. Neka zive od njegovog igranja, cuvaju ga zbog sene vise.

Kingdom

pre 6 godina

Suđenje je bilo na strani Srbije, to se videlo iz avijona. Maki, kako to mislis da je bila utakmica namestena za pobedu Slovenije? Pa vi niste normalni, kad se videlo, da su se favorizirali Srbi. Jaoj, pa vama nikad nije ok.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija