• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2017

23:15

ĐORĐEVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI: Krivo mi je zbog mnogo stvari! Ovi igrači su heroji, najbolje što Srbija ima!

Košarka

ĐORĐEVIĆ NIKAD EMOTIVNIJI: Krivo mi je zbog mnogo stvari! Ovi igrači su heroji, najbolje što Srbija ima!

Podeli vest

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević je posle poraza u finalu Evropskog prvenstva čestitao svojim igračima na velikom rezultatu, kao i ekipi Slovenije na osvojenoj zlatnoj medalji

Srbija je pod vođstvo Aleksandra Đorđevića osvojila treću medalju na velikim takmičenjima. Posle srebra na Svetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama, usledilo je odličje istog sjaja i na Evrobasketu.

- Uvek je srebro i ostaće zapamćeno kao srebro. Moram da se zahvalim celom stručnom štabu i pre svega igračima. Od prvog do poslednjeg dana toliko srca... Bilo je mnogo stvari koje nam nisu išle na ruku, i zbog toga mi je krivo. Čestitam i na odgiranom finalu, odigrali smo na zavidnom nivou - rekao je selektor Đorđević za RTS i potom se osvrnuo na utakmicu.

- Prvo poluvreme smo odigrali lošije, neki glupi faulovi koji su Sloveniji omogućili plus 10. Imaju lidera Dragića, koji je obojio ovo prvenstvo. Mali Dončić koji ide njegovim stopama, Prepelič je odigrao fenomenalno ovaj meč - istakao je selektor "orlova.

On je još jednom naglasio da su njegovi košarkaši heroji.

- Jović je herojski hteo da igra, primio je blokadu pred utakmicu. Dok je to držalo, igrao je, čim je počeo na hramlje, više se nije moglo. I to mi je krivo. Takođe, i Lazić se povredio - emotivno je govorio Sale i potom prokomentarisao činjenicu da nijednog trenutka nije tražio alibi i brojnim otkazima, koj isu u najvećoj meri usledili zbog povreda.

- Nisam došao sa sedam-osam igrača. Došao sam sa 12 najboljih koje Srbija ima u ovom trenutku. Svi smo željni sledeće prilike. Moji igrači su fenomenalna grupa momaka. Izgarali su za zlato. Kaže Bogdan osvojićemo ga jednom. Svaka čast momcima, dali su sve od sebe, ali nisu dobili ravnopravnu šansu da se bore. Sreća nas nije pratila. Ekstremno sam ponosan. Puno mi srce. Već razmišljamo o kvalifikacijama šta ćemo i kako - istakao je Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sergej

pre 6 godina

Zasto mu nije Marjanovic igrao zadnju crtvrtinu,podnesi ostavku

Goran

pre 6 godina

Sergej, moram ovo dati kazem. Tisi bolestan idi dase lecis dok jos nije kasno, jak je to sindrom koji ti vec od rodjenja vuces sa sobom. I da nezaboravim: sram te bre bilo

NekoKo

pre 6 godina

Kakve sudije i više sile, izgubili smo jer smo igrali bez Marjanovića u periodu posle povrede Dončića i pisebnu u periodu kada je pao Dragić pre svega fizički. Ko to nije ukapirao ne znam šta je gledao. Marjanović u tim teenutcima ne bi ispadao u odbrani zbog spirosti a u napadu bi bio veća opasnost za Slovence od Kuzmića i posebno Štimca. Nije Bobi odradio dobijene minute kako zna ali opet je bolji od pomenute dvojice.

Djordjevic Ostavka

pre 6 godina

Pri rezultatu 82 - 82 Slovenci ispunili bonus a mi tri faula imamo fore do bonusa ne uvodi Bobija da ide na faul pod kosom i slobodna bacanja.. vidilo se da se iznerviro sudiskim odlukama, koji su pomogli Slovencima i izgubio kontrolu nad utakmicom. Al morao je pokusati jer iskusni treneri to bar pokusaju i koriste na kraju. Mislim da je ovo za ostavke.

milos

pre 6 godina

A ti si trener čega. Igrice na PS i sedis i zdereš čips kući ispred tv-a. Sve vi znate. AJMO SRBIJA. BRAVO MOMCI,BRAVO SALE,MUTO,ILIĆU.....Majmuni jedni sto pljujete,srebro je medelja finala.

Bravo

pre 6 godina

Sale, od ovih momaka ce biti jos jaca ekipa, nego sa onim prodanim dusama, koji, kao povredjeni, rade na sebi. Pa kako je covek mogao da igra sa blokadom? Nikada ih vise ne bi zvao u reprezentaciju. Prodali veru za veceru. Malo je falilo da osvojimo zlata, ali sta je tu je i srebro sija. Ako ne mozemo vise budimo realni, samo ne dozvolimo da nas sramote oni koje je srpska kosarka iznedrila. Srbija!

asid

pre 6 godina

Sale, svi srbi su ponosni na tebe i sve tvoje izabranike, borili ste se kao lavovi i osvojili medalju iako ste bili oslabljeni na neke ključne igrače ali su ih njihovi zamenici dostojno zamenili, Bravo svima!

Radenko Lazic

pre 6 godina

Kako dobri?Pa izgubili ste imate pravo da se ljutite!Ali nemojte vise da brukate narod!

Aranđel

pre 6 godina

Vi navijački nastrojeni, ja sam zvezdaš, al morate da znate da smo izgubili zbog onog smušenog Gudurića koji pravi glupe greške i gubi loptu u dva uzastopna napada kod rez. 82-82. A što se tiče Bobija on može da igra samo mirnu košarku kao protiv Rusa i Italijana, jer ga u brzoj košarci prolaze ko tajfun.

Mico

pre 6 godina

Volim Saleta i verovatno je igrace dobro pripremio , ali da uvede Stimca i Kuzmica umesto Marijanovica to je nas kostalo zlata i naravno ocajnne sudije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija