• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

18.09.2017

10:33

JAKA U DELIRIJUMU: Pokazali smo karakter, srce, ovo je za drugare, za familiju, za devojku...

Košarka

JAKA U DELIRIJUMU: Pokazali smo karakter, srce, ovo je za drugare, za familiju, za devojku...

Podeli vest

Jaka Blažič, slovenački reprezentativac i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, kaže da je zlato sa Evrobasketa najveći uspeh u njegovoj karijeri

- Najlepši osećaj u životu. Osvojiti zlato na Evropskom prvenstvu za državu u kojoj si rastao, za drugare, za familiju, za devojku. To je sve za njih. Igrali smo za njih i pokazali veliko srce. Zasluženo smo postali šampioni - kazao je Blažič.

Jaka kaže da je očekivao veliku borbu sa orlovima u finalu.

Znali smo da Srbija igra agresivno od početka i da nikako neće da se preda. Stigli su nas pet minuta pre kraja, imali smo probleme, povredio se Luka, Goran je imao grčeve i mi sa klupe smo morali da uletimo. I uspeli smo, pokazali smo karakter, srce i zasluženo smo osvojili turnir - poručuje Jaka Blažič.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
inge 011

pre 6 godina

Treba biti realan,Slovenci su bili bolji,timski su igrali i to je to.Netreba sad pljuvati po sudijama nego pruziti ruku i ici dalje\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija