• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.09.2017

19:40

(FOTO/VIDEO) ĐORĐEVIĆ POSLAO PORUKU SA BALKONA: Obećavam, za četiri godine se opet vidimo na istom mestu!

Košarka

(FOTO/VIDEO) ĐORĐEVIĆ POSLAO PORUKU SA BALKONA: Obećavam, za četiri godine se opet vidimo na istom mestu!

Podeli vest

Heroji nacije, srpski košarkaši i stručni štab "orlova", dočekani su na čuvenom balkonu, sa kog su poručili da će narednog puta na grudima imati zlatnu medalju

Naši košarkaši doputovali su u popodnevnim satima u Beograd, odmah po dolasku održali su konferenciju za novinare sada će se pojaviti na čuvenom balkonu, gde su dočekivani mnogi šampioni.

Više od 20.000 navijača okupilo se kako bi pozdravili vicešampione Evrope, koje sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević.

UŽIVO:

- 19:32. Marjanović se zahvalio navijačima.

- Ovo je moj san, naježio sam se. Ovo je neverovatno, hvala vam na svemu - rekao je Bobi i mikrofon dao Joviću.

- Hteo sam da uzmem gitaru da odsviram nešto, ali bend je otišao. Hvala na svemu, ja sam prvi put na balkonu, ne može se rečima opisati sve ovo. Hvala još jednom i vidimo se - poručio je Jović.

- 19:31. Mikrofon je uzeo Štimac, a počelo je skandiranje "Štimara, Štimara".

- Siguran sam da će nam Bogdan doneti dosta zlata sa ovim momcima, a posebno Sale. Hvala vam mnogo na podršci.

Starsportphoto©

- 19:29. Navijači su potom prozvali Bogdana i uzvikivali MVP.

- Dobro veče Beograde, dobro veče Srbijo. Pozdravljam vas u ime svih igrača - rekao je Bogdan, a i dalje je odzvanjalo MVP
- Ne znam šta da vam kažem. Vi ste neverovatni i zbog vas smo spremni da potrošimo i poslednji atom snage - rekao je Bogdan.

- 19:28. Odrasli smo na generacijama koje su '90-ih godina bile na balkonu. Sanjali smo ovako nešto. Biće godina da uzmemo i zlato - rekao je Lučić.

- 19:27. Dali smo maksimum. Nismo imali dovoljno vremena. Uz sve što sam pokušao, nisam mogao da izdržim. Hvala svima na podršci i pomoći. Mi koji smo ovde i oni koji zbog povreda nisu sa nama znaju koliko smo radili. Imali smo jedno radno i uspešno leto. Sa Saletom i njegovim sistemom, vidimo da daje rezultate. Jesmo tužni zbog finala, ali biće prilike da uzmemo zlato - rekao je Jović.

Tanjug

- 19:23. Potom je selektro Đorđević za RTS poručio:

- Nisam bio ovde 1995, nemojte mi zbog toga zameriti. Nadoknadio sam to. Obih 12 momaka je odradilo fenomenalno ovo leto. BIli su hrabri, odradili veliki posao i zaslužili ovo. Ovo je vredno svega. Ovo je pisanje istorije. Mnogo igrača je bilo prvi put na EP, ima ih još mnogo koji nedostaju - poručio je Sale.

- 19:20. Milan Mačvan ima reč.

- Hvala na predivnom dočeku. Osetili smo vašu energiju i hvala vam u ime saigrača i stručnog štaba. Nadam se da ćemo sledeći put da se vidimo sa onim najsjajnijim odličjem. Šampioni - uzviknuo je Mačvan, a onda su navijači počeli da skandiraju "šampioni, šampioni, šampioni..."

- 19:18. Mikrofon je uzeo Sale Đorđević.

- Hvala na podršci, vetar u leđa koji nam je trebao da dođemo do medalje. Hvala ovim momcima, ovo je 12 legendi srpske košarke, 12 legendi svetske košarke. Medalje oko vrata su zaslužili. Ja sam najponosniji Srbin na svetu. Hvala ovim momcima, čine me ponosnim i presrećnim. Kao što smo obećali da ćemo se vratiti sa medaljom, tako vam sada obećavam da ćemo se za četiri godine, sa narednog EP opet videti na ovom balkonu.

Tanjug

- 19:16. Usledilo je intoniranje himne "Bože pravde", koju su pevali složno svi.

- 19:15. Na balkonu je sada i Aleksandar Đorđević, koji je dobio ubedljivo najveće ovacije. Okupljeni su počeli da skandiraju "Sale, Sale, Sale..."

- 19:14. Pojavio se predsednik KSS Predrag Danilović.

- 19:13. Od košarkaša, pri je izašao Bogdan Bogdanović, kojeg su navijači dočekali ovacijama!. Potom, redom - Vladimir Lučić, Dragan Milosavljević, Vladimir Štimac, Branko Lazić, Vasilije Micić, Marko Gudurić, Stefan Jović, Ognjen Kuzmić, Boban Marjanović i kapiten Milan Mačvan. Stefan Birčević je ostao u Istanbulu zbog klupskih obaveza

- 19:10. Prvi su na balkon izašli pomoćni treneri Miroslav Muta Nikolić, Jovica Antonić, Milan Ninić, kao i ostali članovi stručnog štaba - kondicioni treneri, skauti, lekari, fizioterapeuti...

Video livestream-a preuzet od Telegrafa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 6 godina

Momci hvala vam na radosti koju ste nam doneli. Neka neki kiji nisu bili i dalje valjaju traktorske gume i klade. Nisu nam potrebni

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17