• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.09.2017

22:05

(VIDEO) SALE PRIZNAO DA JE PLAKAO POSLE FINALA: Svako na svoj način proživljava ovakve trenutke!

Košarka

(VIDEO) SALE PRIZNAO DA JE PLAKAO POSLE FINALA: Svako na svoj način proživljava ovakve trenutke!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević otkrio je da je zaplakao posle poraza od Slovenije u finalu Evropskog prvenstva u Turskoj

Srbija je u finalu Evrobasketa poražena od Slovenije 93:85, a dan kasnije "orlovi" su stigli u Beograd, gde im je na balkonu priređen fantastičan doček pred 20.000 ljudi.

Posle finalne utakmice videli smo uplakane Bogdana Bogdanovića i Vladimira Lučića, a selektor Đorđević je sada priznao da je i on pustio suzu.

- Jesam, plakao sam. Svako na svoj način proživljava takve stvari i trenutke. Ovakve utakmice su pune emocija, pune snažnih osećanja... Jednostavno, čovek nije imun na tako nešto, ali to su te prave stvari i znamo da smo na pravom mestu u pravo vreme i pravi ljudi ukoliko ispoljimo takvu vrstu emocija - rekao je Sale i potom rekao da je igračima vrlo teško pao poraz u finalu.

- Tako nešto ne može da se opiše. Igranje za nacionalni tim je nešto što je jedinstveno. Čast privilegovanih ljudi, privilegovanih i izabranih momaka koji imaju taj igrački ali i ljudski kvalitet da nose dres svoje zemlje - zaključio je selektor naših košarkaša.

Đorđević je i tokom intervjua odmah po završetku finala jedva zadržao suze.

(VIDEO) KRALJU, TEBI SRBIJA DUGUJE NAKLON DO PODA! Evo kako se Sale zahvalio igračima! 

(FOTO/VIDEO) ĐORĐEVIĆ POSLAO PORUKU SA BALKONA: Obećavam, za četiri godine se opet vidimo na istom mestu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija