• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport klub

19.09.2017

07:00

BESANA NOĆ ZA "ORLOVE"! Lučić otkrio: Posle poraza smo otišli u grad da razbistrimo glave!

Košarka

BESANA NOĆ ZA "ORLOVE"! Lučić otkrio: Posle poraza smo otišli u grad da razbistrimo glave!

Podeli vest

Krilni košarkaš Srbije Vladimir Lučić otkrio je da posle poraza od Slovenije u finalu Evorpskog prvenstva niko od igrača nije mogao da spava

Naša reprezentacija je u finalu Evrobasketa izgubila od Slovenije 93:85.

- Posle svih problema koji su nas zadesili, niko nije verovao da možemo da igramo finale na jednu ili dve lopte. Pre odlaska na EP rekao sam da imamo obavezu prema rezultatima koje je reprezentacija pravila proteklih godina i tu obavezu smo ispunili. Dali smo sve od sebe, veća želja za pobedom u odnosu na druge ekipe nosila nas je do finala i samo ostaje žal što nismo napravili poslednji korak - rekao je Lučić za Sport klub i dodao:

- Saglasan sam sa svim onim što je selektor rekao u vezi sa stvarima koje nisu usko vezane za teren. Da smo bili malo jači, pobedili bismo i te sudije i dan manje odmora, ali dobro, mislim da ćemo tek u narednom periodu biti svesni kakav smo rezultat napravili - poručio je krilni košarkaš.

On je naglasio da je svima užasno teško pao poraz, i da on i saigrači nisu mogli da spavaju posle finala.

- Uopšte nismo spavali, otišli smo do grada da razbistrimo glave. Posle sam otišao do bazena, možda sam sklopio oči na sat-dva - istakao je Lučić.

Krilni košarkaš se posle nekoliko godina vratio u nacionalni tim i pokazao da je zaslužio poziv selektora.

- Kada sam se pojavio na početku priprema, rekao sam da imam poseban motiv zbog tih povreda, ali i zato što nisam pozvan za EP 2015. i za Olimpijske igre. Moje mišljenje je da sam i tada mogao da se nađem na širem spisku, a znam da bih svojim zalaganjem zaradio mesto u 12. Sve je to uticalo da sada budem još motivisaniji - zaključio je Lučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija