• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

19.09.2017

14:40

MUTA JEDNOM REČENICOM "ZAKUCAO" HRVATE: Bićete prvaci kada vam selektor i plej budu Srbi!

Košarka

MUTA JEDNOM REČENICOM "ZAKUCAO" HRVATE: Bićete prvaci kada vam selektor i plej budu Srbi!

Podeli vest

Pomoćnik u stručnom štabu košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Muta Nikolić u jednoj rečenici je objasnio Hrvatima kada će osvojiti zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu

Hrvatski košarkaši upisali su još jedan debakl na velikim takmičenjima! "Kockasti" su na Evropsko prvenstvo došli ubeđeni da će se boriti za medalju, a takmičenje su završili u osmini finala porazom od Rusije.

Danima posle eliminacije hrvatski košarkaši i selektor Aco Petrović bili su na meti kritika u svojoj zemlji, tamošnji savez je na kraju i raskinuo ugovor sa Petrovićem.

Hrvati godinama, pa i decenijama unazad biju glavu kako da se popnu na pobedničko postolje. Recept im je otkrio pomoćnik selektora Srbije Aleksandra Đorđevića - Miroslav Muta Nikolić.

Jutarnji.hr prenosi šta je Nikolić poručio novinaru ovog portala.

- Znaš kada ćete osvojiti? Kad vam na klupu sedne Srbin i kad vam plajmejker bude Srbin. Tako je to bilo u Jugoplastici - kratko i jasno je rekao NIkolić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goksi

pre 6 godina

Па већ сада су Срби. И Петровић и Шарић и председник савеза Врснковић, све Срби.n

Milan

pre 6 godina

Pa na prvenstvu su im plej i selektor bili Srbi, Popovic i Petrovic.

akky

pre 6 godina

\nSta je Aleksandar Petrovic nego srbin,dakle jos plej xD\n

reko sam

pre 6 godina

al ovaj be prizna da je Srbin, a Slovenac da

Anuska Brnabova

pre 6 godina

Manite se vi Hrvata, ne cackajte govno dok smrdi. Tako ste i prosli prethodnih 15 godina, a imali ste prednost.

lazar

pre 6 godina

Bravo Muto legendo!\nSamo oni nerazumu Srpski morali bih imati jos jednog srbina u strucnom stabu da im prevodi  na Hrvatski a takav se jos nije rodio tako da propala stvar.\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija