• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.09.2017

19:48

(FOTO) ŠTIMAC SE IZVINIO ĆERKICI: Žao mi je što nisam bio tu kada si došla na svet, ali bićeš ponosna na tatu!

Košarka

(FOTO) ŠTIMAC SE IZVINIO ĆERKICI: Žao mi je što nisam bio tu kada si došla na svet, ali bićeš ponosna na tatu!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Vladimir Štimac dobio je ćerkicu tokom Evropskog prvenstva u Turskoj, pa je odmah krenuo ka porodolištu kada je stigao u Beograd

Raznežiće vas poruka srpskog košarkaša ćerkici kada ju je prvi put video.

- Ti znaš da će tata uvek biti tu da bdi nad tobom, danju noću da čuva svoju princezu i srce svoje. Žao mi je što nisam bio tu kad si došla na svet, ali ne brinem pošto znam da te brat sačekao, bićeš ponosna kad budeš saznala gde je tata bio!! Volim te!! - napisao je Štimac uz dirljivu fotografiju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ralf

pre 6 godina

Stimcu legendo cestitke maloj rodjenoj cerkici ! Sve najbolje.\n

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija