• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

20.09.2017

10:38

LEGENDARNI DUDA O VELIKOM NOVAKU: Iako nije imao moj broj telefona, javio se! Mnogi ne odgovaraju...

Košarka

LEGENDARNI DUDA O VELIKOM NOVAKU: Iako nije imao moj broj telefona, javio se! Mnogi ne odgovaraju...

Podeli vest

Legendarni košarkaški trener Dušan Duda Ivković oprostiće se od košarke večeras u Atini, a specijalni gost biće Novak Đoković

Ivković završava trenersku karijeru u 74. godini, utakmicom u kojoj će nastupiti najveća imena evropske košarke. Legendarni Duda objasnio je i kako je pozvao Novaka Đokovića da dođe u Atinu.

- Jedan je od najvećih sportista, ali i veliki čovek. Često je deo humanitarnih događaja u Srbiji. Pozvao sam ga kada sam čuo da neće moći da igra šest meseci, u veoma teškom trenutku za njega. Bio je zahvalan na pozivu - kazao je za Žurnal Ivković.

Pre utakmice, zvanice će igrati i golf na Glifadi.

- Postojala je ideja da i Đoković igra, dobar je golfer. Ali, sada neće moći. Đoković je potpuno drugačiji tim sportiste. To sam mu i rekao. Iako nije imao moj broj, javio se. Mnogi ne odgovaraju na nepoznate brojeve. On je odgovorio i doći će. Drago mi je zbog toga - otkrio je legendarni trener.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 6 godina

Duda je samo jedan jedinstveni DUDA,dago mi je što ga imamo i kamo sreće da ne ide u penziji!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija