• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

20.09.2017

15:27

(FOTO) VUJOŠEVIĆU ODSEKLI PRST: Bila je potrebna hirurška intervencija zbog gangrene!

Košarka

(FOTO) VUJOŠEVIĆU ODSEKLI PRST: Bila je potrebna hirurška intervencija zbog gangrene!

Podeli vest

Dušku Vujoševiću, nekadašnjem treneru Partizana i selektoru Bosne i Hercegovine, amputiran je prst na nozi!

Iskusnom košarkaškom stručnjaku kao posledica početka gangrene hirurški je odstranjen domali prst leve noge kako ne bi došlo do daljih komplikacija, prenosi Kurir.

- Na kraju se ispostavilo da je potrebna hirurška intervencija zbog gangrene. Ovaj zahvat ne utiče na fukcionalnost, niti na stabilnost. Tretmanima koje sam imao u poslednje vreme u hiperbaričnoj komori, stanje je lokalizovano i sprečeno da se širi dalje, ali je ipak prst morao da bude odstranjen. Tako je smanjen rizik od veće opasnosti. Zahvat je obavio dr Lazar Davidović iz Kliničkog centra Srbije - rekao je za Kurir Vujošević i dodao:

- Osećam se dobro, mada bih, naravno, voleo da do ovoga nije došlo. Međutim, ovako je bolje.

Inače, Vujošević je nedavno primljen na Vojno medicinsku akademiju (VMA) jer mu se stanje pogoršalo. Terapije u hiperbaričnoj komori pomogle su Vujoševiću, koji je pored problema sa dijabetesom i bubrezima imao i gangrenu na nožnom prstu.

printscreen


DULE UMALO OSTAO BEZ NOGE: Doktori u Slovačkoj su mislili da je zbog šećera, spasili su me u Beogradu!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mitar

pre 6 godina

"Zahvat je izveo doktor Lazar Davidović, iz Kliničkog centra Srbije...'' One Srbije po kojoj Vujošević sada se..!!! Što se nije operisao u Sarajevu ili Podgorici... SRAM GA BILO!!!

mare

pre 6 godina

Nezgodan si, iritantan i sve tako, ali ti zelim brz oporavak i dobro zdravlje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija