• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espn

20.09.2017

21:48

BJELICA JE SPREMAN! Srpski as počinje treninge u Minesoti!

Košarka

BJELICA JE SPREMAN! Srpski as počinje treninge u Minesoti!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica napokon se oporavio od teške povrede kolena i biće spreman za trening kamp Minesote u pripremama za početak NBA lige

 

 

Vlasnik Minesote Glen Tejlor je u razgovoru za ESPN otkrio da će Nemanja Bjelica uskoro biti u punom pogonu u trenažnom kampu "vukova".

Razgovarali smo. Spreman je. Povreda je prošlost. Ipak, verujem da će početi malo opreznije trening kamp. On je jako bitan deo budućnosti našeg kluba. Verujem da će sve biti dobro - rekao je Tejlor.

Nemanja Bjelica se povredio sredinom marta na utakmici sa Bostonom, kada mu je stradao zglob i arenu je napustio na štakama. Samo nekoliko dana kasnije je operisan i zbog toga je morao da propusti i nedavno završeno Evropsko prvenstvo, na kojem je Srbija osvojila drugo mesto.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milivoje

pre 6 godina

A da, sad ce svi naprasno da ozdrave cim se prvenstvo zavrsilo. Nego sve nesto imam utisak da odnosi na relaciji KSS/Djordjevic povredjeni igraci, nisu kako treba, tj. da je bilo nekih sukoba i neslaganja. Previse je tu "povredjenih" igraca i sigurno ima i drugih razloga zbog neigranja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija