• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

21.09.2017

20:23

NAŠA DECA ĆE BITI PONOSNA NA OČEVE! Srebrni košarkaši zbog Evrobasketa bili odvojeni od porodice 60 dana!

Košarka

NAŠA DECA ĆE BITI PONOSNA NA OČEVE! Srebrni košarkaši zbog Evrobasketa bili odvojeni od porodice 60 dana!

Podeli vest

Boban Marjanović, Milan Mačvan i Branko Lazić kažu da su im tokom Evrobasketa u Turskoj nedostajala deca, ali da će klinci razumeti što tate nisu bile tu i da će jednog dana biti srećni zbog medalje


Naša deca će jednog dana biti ponosna što smo osvojili srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, kažu za Informer srpski reprezentativci Boban Marjanović, Milan Mačvan i Branko Lazić! Srpski košarkaši su zbog priprema za Evrobasket, kao i samog takmičenja, bili odvojeni od porodice čitava dva meseca.

Znaš ti ko je meni tata
Moj stariji sin deci koja ga diraju samo kaže: "Moj tata je Boban Marjanović"

Boban Marjanović, srpski košarkaš

"Orlovi" su se okupili na pripremama 20. jula, a takmičenje se završilo 17. septembra. Svoje najmilije viđali su tek povremeno.


Posebne emocije

Kapiten Srbije Milan Mačvan kaže da mu je teško pala odvojenost od porodice i ćerke Petre (21 mesec), ali da se na kraju sve isplatilo.

- Nije mi bilo lako da budem bez ćerke tako dugo. Ipak su to posebne vrste emocija. Tim pre što sam ja i u klubu u Milanu bio bez njih, pa sam onda dva meseca bio sa reprezentacijom. I još je nisam video. Ona je sad sa mamom u Americi, a ja ću im se pridružiti tek krajem septembra - objasnio je Mačvan i dodao:

- Petra još nije svesna čime se ja bavim i svega što se dešava. Gledala je neke utakmice, ima i svoj dres, ali ne drži joj pažnju. Mala je još, ali nadam se da će jednog dana biti ponosna na ono što tata radi. Onda će razumeti zašto sam u nekom periodu bio odsutan.


Štimac: Deca su mi najveći uspeh

Srpski košarkaš Vladimir Štimac je tokom Evropskog prvenstva dobio ćerku Dariju, ali zbog obaveza u reprezentaciji nije mogao sa porodicom da proslavi rođenje ćerke.
- Bio sam presrećan kad sam postao tata po drugi put, pošto već imam sina Vukana (2). Bilo mi je žao samo što nisam bio u Beogradu kada mi se žena porodila. Verujem da će moja ćerka biti ponosna kad bude znala gde joj je tata bio tad - istakao je Štimac.

Gorostasni centar Boban Marjanović kaže da njegov stariji sin Vuk već želi da bude košarkaš kao tata.

- Moji sinovi Vuk (6) i Petar (2) su već navikli da nisam ponekad tu. Posebno stariji sin, koji je počeo da razume ko sam i čime se bavim. On već prati košarku, zna košarkaše, čak je izrazio i želju da trenira. U poslednje vreme ima običaj da kad se igra sa decom i nešto ga diraju, kaže: "Moj tata je Boban Marjanović", ali to samo radi kad je sam. Mlađi sin je još mali da bi bilo šta razumeo - objasnio je Marjanović.


Teško suprugama

Pre godinu dana i kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je postao tata devojčice Sare. Lazić kaže da je suprugama sportista najteže dok su oni na pripremama.

- U poslednja dva meseca bio sam odsutan i porodicu sam video možda samo na pet dana. Nije to lako, posebno nije lako našim suprugama jer one tad moraju da budu same sa decom. Ali zato kada se vratim kući i provodim vreme sa ćerkom, nema lepše stvari - zaključio je Lazić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija