• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: NIN

22.09.2017

11:22

ĐORĐEVIĆ PRVI PUT JAVNO PRIZNAO: Ja sam odlučio da Teodosić ne igra na EP!

Košarka

ĐORĐEVIĆ PRVI PUT JAVNO PRIZNAO: Ja sam odlučio da Teodosić ne igra na EP!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević otkrio je da je on odlučio da Miloš Teodosić ne igra ne nedavno završenom Evropskom prvenstvu

 

 

Dugo su se lomila koplja oko toga da li će Miloš Teodosić moći da nastupi za reprezentaciju na Evropskom prvenstvu, a konačnu odluku doneo - selektor Đorđević.

Odluka je bila moja! To sad prvi put javno kažem. Nisam hteo da se krijemo iza njega, a on nije bio dovoljno spreman. Moramo da vodimo računa o zdravlju igrača, trebaće nam još. Rekao sam mu da preskoči ovo takmičenje i preuzeo odgovornost. Složio se i bio zahvalan, razumeli smo se - rekao je Đorđević u razgovoru za NIN.

Na pitanje šta je nedostajalo reprezentaciji da se okiti zlatom u Istanbulu, Đorđević je naveo nekoliko faktora:

Pre svega, još jedan dan odmora koji su imali Slovenci. Mnogi to neće razumeti, ali oporavak igrača je ključan na ovakvom turniru. A, taj jedan dan znači mnogo. Drugo, da smo imali samo Stefana Markovića ili Nikolu Kalinića verujem da bi bila druga priča. Pokušao sam da ubedim Markovića, vidim da mu je srce u reprezentaciji, svaki dan mi je slao poruke. Još nisam odustao od njega, pokušaću ponovo - istakao je Aleksandar Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
volim crno bele i Srbiju

pre 6 godina

Sto to nisi rekao ranije ako je istina,ovako si dozvolio da ga javnost,a i sama ja sam ,osudjujemo zbo njegove izdaje reprezentacije.

branko1

pre 6 godina

Koji kriterijumi.Za Teodosijevića jedan,Marjanovića drugi,Jokića treći I tako redom.Ja ih sve razumem, ali se bojim, da ti Đorđeviću, za svakog imaš poseban kriterijum.Kad se samo setim kako si pljuvao po Bobiju,i sad Jokiću.Znači jedni imaju tvoj blagoslov I ti ih pokrivaš,drugi ne.E moj Đorđeviću,ne troši naklonost ljudi iz KSS,sutra će da te satru ,kad kiksneš sa rezultatima.Prema tome ne talasaj,ali I pročitaj šta reče Novosel.Iz Hrvatske je ali je stručan,moraš da priznaš

Mico

pre 6 godina

Koji jadni Markovic i dok je bio mladji nije znao ubaciti vise od 3 Kosa

Mito

pre 6 godina

Sale majstore, klanjam ti se do zemlje, jer si pokazao da si veliki čovek. Moje poštvanje.

milo

pre 6 godina

SALE ti si nas veliki junak i borac bice jos kosarke!!!

Lucky

pre 6 godina

Ма само да онај Јокић није стално коњичке трке пратио :):):) - друга би то прича била. Ето видите да је у НБА лиги 16. а Словенац Драгић 45. Какви Словенци и њихова репрезентација! Да не говорим шта би било да су играла и остала седморица наших најбољих играча који то због повреда нису могли. Словенци би били избушени као швајцарски сир и не би знали гдје им је глава а гдје гу*ица. Ма ми смо за њих ванземаљци.

kiza

pre 6 godina

Sta god da ste odlucili g-dine odlucili ste kako treba. Sale ti si kralj. Teodosic i da je igrao pitanje kako bi igrao s obzirom na angazman u NBA. Mozda bi igrao losije od ocekivanja, a rezultat pitanje kakav bi bio. Mozda bi dao sve od sebe i ne daj boze povrede, a rezultat bi bio kakav bi bio. Sale samo NAPRED. Moza za kosarku i nije lose da je Slovenija postala prvak evrope pored svih toliko ekonomskih mocnih drzava. I jednima i drugima svaka cast za veliko finale koje nije vidjeno barem prethodnih dvadesetak godina

boban

pre 6 godina

Ma dokle ce vise bivsi grobarski igraci i treneri da guraju istrosene bivse igrace partizana u cemu je bircevic bolji od dangubica. Sta je sa Miljenovicem bivseg igraca mege ma on je izmislio kosarku za Micica.Ponavlja se epizoda kada je Vujosevic vodio reprezentaciju.

Milija

pre 6 godina

Zna Sale šta treba da radi i šta je u određenom trenutku najkorisnije za svih. Renutna forma je uvek odlučujuća pa makar i ime i iskustvo bilo u pitanju. Zdravlje je napreče za svakoga. Biće dana kada će se koskice složiti a Srbi umnožiti i doći do pravog cilja i najsjajnijeg zlata koje će biti potrebno svma za ponos!!!!!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija