• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espn

22.09.2017

14:08

VELIKO PRIZNANJE ZA SRBINA! Nikola Jokić je 16. najbolji igrač u celoj NBA ligi!

Košarka

VELIKO PRIZNANJE ZA SRBINA! Nikola Jokić je 16. najbolji igrač u celoj NBA ligi!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je veliko priznanje, pošto je izabran za 16. najboljeg igrača u NBA ligi, u analizi američkog ESPN-a uoči početka nove sezone

 

 

Jokić je igrao impresivno prošle sezone, pogotovo od početka 2017. godine i to mu je donelo ogroman napredak sa 42. mesta, na kojem je bio pre početka minule sezone na 16. poziciju uoči starta novog šampionata.

Kakav je to rezultat najbolje govori činjenica da je ESPN iza Nikole Jokića stavio Kleja Tompsona, Demarkusa Kazinsa, Demijena Lilarda, Blejka Grifina...

Interesantno je da je MVP nedavno završenog Evropskog prvenstva u košarci Goran Dragić stavljen tek na 47. mesto.

Najbolje rangirani Evropljanin je Janis Adetokumpo, koji je na poziciji broj devet.

Prva zvezda NBA lige, po oceni ESPN-a je Lebron Džejms, a slede ga Kevin Durent, Kavi Leonard, Stefon Kari, Rasel Vestbruk...

Celu listu možete da pogledate na sledećem linku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nebitan

pre 6 godina

a što pišete o njemu kad se on odrekao Srbije,i mi treba njega,neka dečko živi svoj život za većinu Srba je izdajnik i nije bitan više tako da nas i ne zanima njegova karijera,kod hrvata je patriotizam na prvom mestu kod naših novac..

steva

pre 6 godina

Ovde bi onaj koji moderise ovu stranicu morao da ne dozvoli da ovako nesto "ugleda svetlost dana" . To da se Jokic odrekao Srbije i da je nekakav izdajnik...Ozbiljna , bolesna , budalastina . Slicno je i sa tvrdnjom da su kao Hrvati patriote ...Oni su imali vise otkaza nego mi .

Maki

pre 6 godina

Je l to onaj sto sve radi individualno? Bas nas briga za njega.

Peca

pre 6 godina

Pišite veliko priznanje za Jokića. Nije on Srbin. Srbin igra za svoju zemlju.

Marko

pre 6 godina

Sta vrijedi.. kad on nece da igra za Srbiju vec konjicke trke prati.

Srbin

pre 6 godina

Svaka čast momku na partijama koje pruža u NBA . Bio sam ponosan što sam Srbin , uživao sam gledajući utakmice i gledao po sto puta njegove asistencije . Po zna koji put osećaj koji nam je svima Novak Đoković tako prelepo usadio i učinio nas ponosnim i srećnim što smo Srbi . To se nekako cinilo da je tako i sa ovim momkom . MEĐUTIM NE -NEIGRANJEM ZA SRBIJU IPAK JE NOVAC TAJ KOJI JE NJEMU NAJBITNIJI . NARAVNO NE ZAMERAM MU JER JE NOVAC TAJ KOJI SE SADA VREDNUJE ISPRED SVEGA . PORODICE - PRIJATELJA - VERE I OSEĆANJA .. NE PRATIM VIŠE MOMKA I NE ZANIMA ME VIŠE BILO ŠTA O NJEMU JER JE ON ZABORAVIO NA NAS .. ON NE ZNA DA NAM JE SAMO PONOS I VERA OSTALA TEŠKO SE ŽIVI SVI SMO U ISKUŠENJIMA SVAKI DAN SPAJAMO KRAJEVE I ZELIMO POŠTENO DA ŽIVIMO PONOSNI . AKO JE PONOS ŠTO JE SRBIN ZABORAVIO ONDA NE PIŠITE O NJEMU ON NEKA ŠTANCA SVOJE MILIONE A MI ĆEMO NAĆI NOVE JUNAKE KOJI ĆE DA NAS ČINE PONOSNIM ...

Alex

pre 6 godina

Jokic je ograo na proslom prvenstvu, to jest olimpijadi. On je fantastican igrac proslu sezonu je prosto eksplodirao u NBA ove sezone tek treba da pokaze koliko zna a bice medju prvih 10 sigurno. Na zalost falio nam je za ovo prvenstvo jer da je bio u timu sigurno bi nam doneo zlato bez sumnje, jer on je i za Marijanovica dr kosarke a za Kuzmica je izmislio univerzum a ne kosarku. A upravo je taj Kuzmic bio slaba karika u timu i to se videlo jos prije finala da taj decko slabo igra. Promasiti 2 slobodna bacanja u egalu 3 minuta do kraja utkamice i izgubiti loptu u zadnje 2 minute nas je kostalo zlata a upravo je Kuzmic bio glavni krivac za to. Saletova greska je sto je drzao Kuzmica u zadnjoj cetvrtini gde je trebao da igra Bobi jer je nepogresiv u slobodnim bacanjima i barem 10 puta sigurniji pod kosem od Kuzmica... tako da je to bila ogromna takticka greska saleta... zao mi je sto se Jokic opredelio za dolare u poredjenju sa repkom jer to iak treba da bude svetinja. Sve price o gubljenju kontrakta itd padanu u vodu za njega ce se timovi otimati jer je najonteligentiji centar u NBA... opet treba napomenuti da je 8 igraca odkazalo zarad koje kakavih povreda a znamo da to bas i nije tacno jer na primer Teo ima ofromne probleme u braku posto njegova zene nece da zivi u USA vec hoce da glumi po serijama i Srbiji a on podpisao milionski kontrakt u NBA ... to je razlog a razumem i saleta sto ga nije pozvao jer mu netreba igrac koji nece biti 100% komcetrisan na terenu.... Jokica cemo gledati na sledecem nadam se isto tako je Marijanovic odlazao proslo takmicenje pa je bilo drvlje i kamenje na njega ali eto igrao jep ovo... na zalost ostaje samo zal ali ne treba decku sada pakostiti i nazivati ga koje kakvim imenima jer ce sigurno zaigrati sledece.

Magnum

pre 6 godina

To bi nas obradovalo da je pomogao da osvojimo zlato na EP.Ovako,baš me briga,neka prati konje ,neka se usavršava,ko ga šiša.

zulu

pre 6 godina

Kao da jokica zanimaju nasi komantari.ljudi pa ne budimo toliko glupI,covek uzeo do sa cisto 25 miliona.ma njega bole uvo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija