• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.09.2017

18:25

(VIDEO) ŠOKANTO OTKRIĆE RENDOLFA: Pretili su mu smrću zbog Porzingisa!

Košarka

(VIDEO) ŠOKANTO OTKRIĆE RENDOLFA: Pretili su mu smrću zbog Porzingisa!

Podeli vest

Krilni centar reprezentacije Slovenije Entoni Rendolf otkrio je da je tokom Evropskog prvenstva dobijao pretnje smrću, a sve zbog sukoba sa letonskim reprezentativcem i košarkašem Njujork Niksa Kristapsom Porzingisom

Slovenija je postala prvak Evrope, a takmičenje je završila bez poraza, pobedivši u finalu reprezentaciju Srbije (93:85). Na putu ka titulu, u četvrtfinalu je pala i Letonija (103:97), a na tom susretu su se sukobili Rendolf i Porzingis.

Danima posle tog incidenta letonski, turski, navijači iz Njujorka i ljudi iz celog sveta ostavljali su razne komentare na mom profilu. Rekli su da sam smeće i da će me ubiti ako dođem u Njujork. Bilo je zanimljivo. Nisam reagovao niti sam trošio energiju na takve stvari. Njihove poruke bile su mi motivacija za sledeće mečeve. Još više sam želeo zlato - otkrio je Rendolf.

Američki košarkaš je posle Gorana Dragića i Luke Dončića bio glavna snaga tima koji je sa klupe vodio selektor Igor Kokoškov.

Bilo je sjajno, svi su me prihvatili u ekipi, nije bilo nikakvih problema. Svi su prilično dobro pričali engleski, tako da nije bilo ni jezičke barijere. Kokoškov je jedan od najboljih trenera koje sam ikada imao. Mnogo sam naučio igrajući za njega i to će mi koristiti u nastavku karijere. Hemija u ekipi je bila neverovatna, baš kao i način na koji smo osvojili zlatnu medalju. To je bila jedno od najviših dostignuća moje karijere - istakao je krilni centar madridskog Reala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija