• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.09.2017

19:49

(VIDEO) DOKAZ DA JE SRBIJA POKRADENA! Crno na belo - 20 grešaka sudija na ŠTETU SRBIJE!

Košarka

(VIDEO) DOKAZ DA JE SRBIJA POKRADENA! Crno na belo - 20 grešaka sudija na ŠTETU SRBIJE!

Podeli vest

Košarkaši Srbije osvojili su srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj, a zlato je pripalo Sloveniji, koja je u finalu pobedila sa 93:85. Ipak, utisak je da su sudije oštetile "orlove"

Reprezentativci Srbije su se posle poraza u finalu od Slovenije žalili na suđenje. Kapiten Milan Mačvan nije bio zadovoljan zbog tretmana od strane arbitara, a i selektor Đorđević je naglasio da Srbija nije dobila ravnopravnu šansu da se u finalu bori za zlato.

Sada se pojavio video snimak koji je ukazao na sve greške arbitara u finalnoj utakmici. Na snimku je navedeno 26 sudijskih grešaka, od koji h je čak 20 na štetu Srbije.

Podsetimo, na ovom šampionatu Evrope nisu sudile najbolje evropske sudije zbog sukoba na relaciji FIBA - Evroliga. Arbitri koji su delili pravdu očigledno nisu dorasli izazovu pred kojim su bili.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sigmund

pre 6 godina

NIje ti sudija kriv sto ste igru bazirali na trojkama .. i manje bistri politiku jer je ocigledno da si pred utakmicu potrosio previse vremena na nju umesto na taktiku ...

crni

pre 6 godina

@sigmund mozda nisi pa da ti se pojasni, niko ne spori pobedu Slovenije, cestitamo bili su bolji, za razliku od mnogih drugih i kad izgubimo znamo da cestitamo i priznamo poraz.\nono najvaznije sto je ovde i poruka teksta je sudjenje sa evidentnim greskama sudija koje mogu biti slucajne i namerneako su slucajne ne zasluzuju da vise ikada sude bilo gde na velikim takmicenjima jer ne znaju posao koji treba da obave a ako je namerno onda su svakako uticali na ishod pa samim tim ne zasluzuju da uopste se bave tim poslom.\n\n

Bubuleja

pre 6 godina

Čemu kuknjava? Izgubili smo,pravedno ili ne, sada je sve jedno. Čestitati slovencima, a za sledeće prvenstvo se spremiti tako da ni sudije ne mogu uticati na rezultat. Ovakvim glupostima se bave luzeri, a ne pobednici.

Djole

pre 6 godina

Iskreno,nismo mi izgubili zbog ta tri morona,njih trojica jednostavno nemaju pojma i nisu ni za neku područnu ligu u nekoj vuk..ebini.Jedini i i isključivi krivci za ovako amatersko suđenje sede i dalje u FIBA,za ovako veliko takmičenje,morali su malo da uvuku rogove,dogovore se sa Euroligom i delegiraju najbolje sudije,a ne da nam finale sudi mamlaz iz neke Brazilske favele!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17