• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

23.09.2017

00:12

SRBIJA NEOPREDELJENA! Danilović: Nećemo da lomimo preko kolena! Videćemo...

Košarka

SRBIJA NEOPREDELJENA! Danilović: Nećemo da lomimo preko kolena! Videćemo...

Podeli vest

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović nada se da će FIBA i Evroliga uspeti da pronađu rešenje kako bi košarkaši koji igraju najelitnije evropsko takmičenje mogli da brane boje reprezentacije u kvalifikacijama za Mundobasket

Otvoreni sukob na relaciji dve krovne košarkaške organizacije - FIBA i Evrolige, postaje sve žustriji u danima posle tek završenog Evropskog prvenstva.

Šest možda i najjačih evropskih saveza (ruski, španski, grčki, turski, nemački i italijanski) saopštili su da će svi igrači biti pozvani u nacionalne timove, bez obzira na klupski status. 

Svoje mišljenje o sukobu FIBA i Evrolige dao je i prvi čovek srpske košarke.

- Ako je iole pameti među ljudima, rešenje će se pronaći jako brzo. Ovo je najjači nivo košarke i ne treba ovo raditi. Valjda će ljudi da se opamete, jer treba gledati interes košarke - rekao je Danilović za Mozzartsport.

On nije otkrio kakav će biti stav KSS, odnosno da li će biti pozivani igrači koji igraju Evroligu.

- Odluku ćemo doneti u narednom periodu. Nećemo nigde da žurimo, niti bilo šta da lomimo preko kolena. Sagledaćemo sve aspekte, jer želimo ono što je najbolje za naš tim, a to je da selektor Aleksandar Đorđević na raspolaganju ima najbolje igrače. Ako bude moguće da uputimo pozive i evroligaškim košarkašima, tu opciju ćemo sigurno iskoristiti. Ali, da ne idemo glavom kroz zid - zaključio je Danilović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija