• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.09.2017

09:54

(VIDEO) ZAVLAČIO SVE GODINU DANA! Jokić priznao u Denveru: Znao sam još prošlog leta da neću igrati na EP!

Košarka

(VIDEO) ZAVLAČIO SVE GODINU DANA! Jokić priznao u Denveru: Znao sam još prošlog leta da neću igrati na EP!

Podeli vest

Godinu dana je Nikola Jokić zavlačio selektora reprezentacije Aleksandra Đorđevića i navijače u Srbiji, jer je, kako je najzad sam priznao, još prošlog leta znao da neće igrati na Evropskom prvenstvu

 

 

Punih godinu dana Jokić je izbegavao da se izjasni javno da li će nositi dres Srbije na EP, a sada je u Denveru, na prvom treningu, priznao da je odavno isplanirao da će se odmarati ovog leta.

- Znao sam da neću igrati na Evropskom prvenstvu, jer sam bio ispražnjen posle srebra na Olimpijskim igrama, pošto je to bio najveći uspeh u mojoj karijeri. Biti drugi na OI, dres Srbije, himna... I kada sam posle toga došao ovde u Denver, trebalo je da krenem sve ispočetka i osetio sam se umornim, ispražnjenim. Tada sam znao da će mi trebati leto odmora, da se opustim, da radim na svom telu, da se pripremim za novu sezonu - priznao je Nikola Jokić.

On je potom dodao da je posle finala EP dobio mnogo uvredljivih poruka iz Srbije.

- Dobio sam na hiljade poruka posle finala, koje su me iznenadile. Nazivali su me izdajnikom i takvim stvarima - rekao je Nikola Jokić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 6 godina

Zato ga ja vise ne bih zvao..Uzelece se on dresa Srbije...svaka karijera ima uspona i padova..mnogise je ozivljavali preko reprezentacije..e sad po novim pravilima Evropsko i Svetsko se igra na svake 4 godine..to znaci da bukvalno jedan igrac moze otprilike da zaigra dva puta na Evropskom prvenstvu..on je svoju prvu sansu propustio..drugu mu ne bih pruzio.. a sto se tice zasicenja, seti se Jokicu legende korsarke od 95 pa na ovamo kkojima nikada nije bilo tesko da igraju za svoju domovinu..bruko

rasa

pre 6 godina

svaka cast baki velika je masa ali ima mala m..a . Sram ga bilo . Budi fer i reci istinu a sada nikada u zivotu ti nebih dao dres svetinje Srbije.\n

BorisDe

pre 6 godina

Znalo se vec jer je MVP u Denveru a to znaci oslonac i najvredniji igrac bez kojeg ne mogu da funkcionisu. Sigurno nisu hteli da rizikuju povredu a on je tek na pocetku karijere. Strpite se malo i vec je bilo poznato, da nece igrati nego su mediji krivo prenosili kao da ima sanse.\n

burda

pre 6 godina

Pesonjcicu tebe interesuje samo lova a Srbija ... ehh to je nesto naj naj

Marcco

pre 6 godina

Čovek gradi svoju karijeru i brine se za sebe i svoju porodicu, kao uostalom većina ljudi. A šta to duguje Srbiji? Ne bi ga bilo da nema Srbije? Jel vi znate kako se kao junior ulazi u ozbiljne treninge i koliko košta da ti se trener i klub posvete? To ima veze sa talentom 2% a 98% je "plati, brate ako hoće da ti dete uspe u sportu" i to ozbiljne pare! A ako mama i tata nemaju, imaju sportski menadžeri i mafija (obično u oličenju iste osobe) koji ti zagorčaju život.

Baki

pre 6 godina

A tako znači, brine svoju brigu, pa onda mediji u Srbiji da ne izveštavaju o njegovim utakmicama, potpuno ga bojkotovati, prebrisati, izbrisati, ne postoji više i tačka.

goran

pre 6 godina

Naravno, Gasol i ostale "malenkosti" za takvu velicinu su nista. Oni kao "mali" igraci ginu za reprezentaciju, daju sve od sebe u kvalifikacijama, a na zavrsnim turnirima rastavljaju sebe na delove kako bi pobedili. Klinac odigrao jednu sezonu i sad mu nista nije dovoljno veliko. DALEKO SI TI SINE od Divca, Danilovica, Djordjevica, Paspalja, Bodiroge i slicnih. To su igraci, a ti si samo sportista koji radi za pare... Kao one dame...

AS

pre 6 godina

TO NIJE SA NJEGOVE STRANE NI MALO POŠTENO. TREBA BITI ČOVEK I OTVORENO REĆI ISTINU. RAZOČARAO ME.

Avram

pre 6 godina

Mi smo talentovana nacija sa mnogo dobrih i igraca i trenera,medalje se podrazumevaju bilo ko da ode po njih,tako da je za onima koji nece da idu sa nama,nepotrebno kukati.

volim crno bele

pre 6 godina

Hoce nece,hteo ne hteo ,ma bas nas za njim ,ima koji hoce i nista losiji od njega.

slobodan

pre 6 godina

svi ste vi sad veliki u komentarima i napadate coveka bez razloga... a svima vam je kratka pamet... koliko se secam i marjanovic je otkazao proslog puta a jokic je bio tu... pa su svi skocili na marjanovica. kada je pustio slike sa splavova (ali mnogo manje nego na jokica)... sada je marjanovic car a jokic ne valja... nama uvek nesto smeta...\n

Baki

pre 6 godina

E Slobodane, ti si izgleda od pameti oslobođen. I šta ti nije jasno u tom tvom škrabanju, i jedan i drugi su bili meta kritika zbog neigranja za nacionalni tim, možda je trebalo da se pojave na balkonu Skupštine i da im se još da i medalja a kao prvo ovde se radi o tome da je seljačić Jokić još pre godinu odlučio da neće igrati a to nije hteo da kaže do poslednjeg trenutka, TO JE PROBLEM VEĆI NEGO NEIGRANJE.

Brut

pre 6 godina

Upravo ti naši košarkaši su nas dizali u nebesa kad smo tonuli kao zemlja i društvo, kad je bilo najteže. Da se ja pitam sinko, ne bi ti više nikada obukao srpski dres. Drži se ti Amerike dok ne dobiješ nogu.

Car

pre 6 godina

Dezertere su u Srbiji nekada stavljali pred streljacki stub,ovu pokondirenu tikvu bar na stub srama i to svakodnevno.Taman da nam od njega zivot zavisi nikada ga ne bi trebalo pozvati u reprezentaciju.

Mimi

pre 6 godina

Šta mu dižete cenu i opet pišete o njemu kao što ste radili i pre Uurobasketa. Umislio da je neki igrač. Proći će kao Radmanović. Nikad više u reprezentaciji.

srdjan

pre 6 godina

njega je reprezentacija izbacila u vrh.Od bojazljivog skromnog uplasenog Sale i ekipa su mu doneli neophodne elemente za uspeh koji je bez sumlje njegov ali bato imaj MUDA da to i priznas i budi srecan da su ti se i drugi nasli u trnutku kada ti je to bilo neophodno.

Ivan

pre 6 godina

Samo ti valjaj klade i traktorske gume dok su ostali donosili medalje i bili heroji nacije. Ti ćeš biti izdajnik nacije

radomir

pre 6 godina

gospodo draga, šta ste to vi uradili za zemlju Srbiju. Ustvari uradili ste mnogo više protiv nje. ko to vama u kuću ulazi govori šta treba uraditi.

gagi

pre 6 godina

jokicu ne obaziri se na to nego prihva pradjedovsko ognjiste jer si ti ponos nasih Crnogorskig korjena dje ti je imjesto ziv ti nama bijo

Dare

pre 6 godina

Vrlo moguće, kad su prešli preko tih prostora u pohodu na Beograd 1944, sve su redom povalili.

aca

pre 6 godina

Svako svojim licnim primerom pokazuje koliko voli svoju zemlju i koliko mu je do nje stalo. Molim lepo. Kod mene vise nikada ne bi zaigrao.

Rango

pre 6 godina

Ja bih ga samo potsetio na sta se desilo Radmanovicu kad ga je Pesic izbacio iz ekipe ubacio igraca koji nije usao ni sekundu na teren. Dok su svi sa medaljama se veselili na balkonu , Radmanovic je plakao , tad mu je Pesic prisao i rekao ' Jel sad razumes sine ' .

Laki

pre 6 godina

Nezna se ko je veci izdajnik ti ili Teodosic, koji je isfolirao povredu a trenirao posle tri dana, dres Srbije je svetinja a vi ste pljunuli na svetinju i na legendu kosarke Đorđevica

Dejan

pre 6 godina

Ponekad tacno pozelim da imamo svog Kim Dzonga! Kako bi on takve sredio...Neces da igras za svoju zemlju jer su ti bitniji licni interesi? Lagano predaj pasos i idi sto dalje!

Desa

pre 6 godina

Bravo Nikola,cuvaj ti sebe ima dosta kosarkasa koji mogu da igraju tvoje vreme dolazi. Svi kojimte kritikuju su sigurno bili u Dalmatinskoj i Bosanskoj Krajini 4i5Avgusta 95 i branili goloruk Srpski narod od Hrvata zeljnih krvi, pa nevideh da su im na vrata stavili izdajnik ili slicno,no su se sakroli tako se dobija epitet izdajnik.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija